MARCADOR: Sevilla - Barça 4 (Alexis, Messi 2 i Cesc).
TÒPIC/TÍPIC. Naufragi amb salvament final!
EN VERD. Iniesta.
EN VERMELL. La defensa en ple i Alexis.
EL DE NEGRE: Desastrós. El primer gol del Barça és en fora de joc, hauria d’haver expulsat per mans a Song i hauria d’haver xiulat un penal a Messi. De totes maneres reconèixer la dificultat de xiular un partir en les condicions atmosfèriques que ahir hi havia a Sevilla.
LA CONTRA. La primera part va ser horrorosa. Va ser el pitjor Barça que s’ha vist en els darrers temps. Desmotivat, imprecís, descol·locat, fallon... tots els adjectius que hi vulguis posar. Fins i tot Valdés semblà contagiar-se de l’apatia de l’equip. La defensa nostra estava dins de l’àrea i en el decàleg culer del 4-3-3, això no pot passar perquè nosaltres defensem amb la pilota als peus no amb la posició. L’equip va acular massa i ells van poder posar-se 2-0. Sort en vam tenir que només van fer un gol. Llavors vam aconseguir donar la volta al marcador amb un gol il·legal i un golàs de Messi. A la segona part llums i ombres. Llums amb els gols i el major control al mig del camp i ombres en pensar que cada vegada que ells trenaven una mínima jugada arribaven amb molt de perill. Amb un equip letal davant estem morts. I la pregunta és: què ens ha aportat el Tata aquesta temporada? Simplement està avaluant l’equip per muntar la seva estratègia de cara l’any vinent o què està fent? Dia rere dia l’equip cau en els mateixos errors i no ens aporta solucions. És per fer-s’ho mirar!
A LA CAVERNA. Tornem a ser líders però reconec que el Madrid va a l’alça i nosaltres semblem estancar-nos en els errors de sempre. No pinta bé la temporada! Per acabar reconèixer l'esforç final dels jugadors dels dos equips sota la pluja i el vent.