APARTATS

26 de maig 2014

NIT SOLIDÀRIA AMB EL JORDI SÁNCHEZ A CAMBRILS 240514



CONCERT SOLIDARI PEL JORDI SÁNCHEZ A CAMBRILS 240514

Sinònim que s’acosta el bon temps –tot i que encara vam haver d’anar força abrigats- vam arribar-nos a Cambrils. Vam fer unes llesques-espardenyes (per ells anomenades zapatillas) al  Bar Mil·lenari, que recentment han canviat d’amos. Ens va atendre un senyor amb aires andalusos la mar de simpàtic i ens va servir unes braves amb sengles llesques de llom i formatges i sobrassada i formatge. El moment culminant va arribar amb un orujo gallec de cafè per rematar l’apat.

A tocar de les 23 h ens vam dirigir al parc del Pinaret. Allà hi havia muntada una carpa tancada. Dins la gentada acaba de sopar fideuà, en el context de la jornada per recaptar diners per a en Jordi Sánches i poder-lo ajudar entre tots en la seva recuperació. 

Mentre la gent acabava de recollir les taules i les cadires les cinc noies Aicarai van amenitzar la vetllada amb cançons tradicionals de tota mena, estil folk, amb rumbes i cançons d’autor.


A les 24 hores va arribar el torn del retrobament amb els Toquem fusta que ens van repassar les cançons del seu Ara és l’hora. El grup cambrilenc va fer saltar la seva entregada parròquia de seguidors. Abraça’l Fort, Festa Major, Ho podríem intentar... van sonar amb força. 








I finalment, va arribar el torn dels Papagayo que ens van presentar el seu treball Origen.


Molta sort per al Jordi!