APARTATS

1 de març 2017

BARÇA 6 - SPORTING 1. CF. LLIGA: JORNADA 25.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 25.
2. RESULTAT. BARÇA 6 (Messi, Suàrez, pp, Neymar, Alcàcer i Rakitic) – SPORTING 1.


3. EL CONTEXT. Dimecres de cendra que fa que es comenci el compte enrere de la Pasqua i que ve marcat per l’anunci després del partit que Luis Enrique no seguirà la propera temporada sent l’entrenador del primer equip. En acabar caldrà fer una valoració acurada de tot el que ha passat i del que s’ha guanyat o no i de la imatge que s’ha donat.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Neymar duu més de 90 faltes comeses sobre ell. Primer gol de Neymar al Camp Nou enguany. Avui el Barça ha superat els 500 gols en l’etapa de Luis Enrique.
5. EL BARÇA.
-5.1. MVP. Neymar. Perquè cada vegada que toca la pilota prova de desbordar com sigui. Pel golàs que ha fet de falta i per ser dels jugadors amb millor forma de la plantilla.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --
-5.3. L’INDULTAT. Mascherano, per estar atent al tall, anticipar-se i pel passi de gol que dóna a Messi en el primer.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. En el primer gol venut. Ha salvat un gol a Burgui amb una bona estirada.
5.4.2 DEFENSA. Innovadora. Amb Umtiti, Masche i Alba i la incorporació com a central per treure la pilota de Busi al mig. M’ha agradat la posició d’Alba primer només en defensa i després més alliberat incorporant-se al mig.
5.4.3 MIG. Ben coordinat i amb l’ajuda de Messi permetent tenir superioritat. Bon partit de Rakitic i Rafinha que quan ha calgut ha ajudat a tapar el lateral.
5.4.4 DAVANTERA. Màgia pura en el trident. Amb els canvis de Messi i Suàrez, Ney ha agafat el lideratge i Alcàcer ha jugat bé.
-5.5. L’ENTRENADOR. Provant cosetes; està molt bé. Enfront al PSG cal fer alguna cosa per descentrar el rival: una ‘cruyffada’. Amb el Celta ho tornaria a provar i amb el PSG posaria Masche, Piqué i Alba. Mig per Busi, Rafinha, Rakitic i Iniesta i a davant el trident. I estic segur que la gent no farà cap retret. Ves que no hagi anunciat que plega per alliberar pressió dels jugadors en aquest final de temporada!
6.EL RIVAL. No juga aquesta lliga. Té una defensa indigna per un primera, un mig arregladet i un jugadoràs com és Burgui (una pena que no estigui en un equip millor ja que apunta molt bones maneres). Feina tindran per no descendir.
7. L’ÀRBITRE. Cap tema transcendent. Només dues cagadetes puntuals. No ha tingut cap problema.
8. A LA CAVERNA. Retallem punts tot i l’èpica de nou del Madrid que ha acabat empatant un partit que perdia al Bernabéu. Ens posem líders a un punt del Madrid que té un partit menys. Demà juga el Sevilla que com a màxim es pot posar a dos de nosaltres si guanya. Vers els tres de dalt la lliga s’estreny. Emoció al màxim!