APARTATS

4 de març 2018

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. LLIGA. JORNADA 27: BARÇA 1 - ATLÉTICO 0.


1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 27.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.  BARÇA 1 (Messi) – ATLÉTICO DE MADRID 0.


3. EL CONTEXT. Partit que deix la millor entrada de la temporada al Camp Nou. Al començament s’ha fet un sentit homenatge a Enrique Castro ‘Quini’, mort recentment.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Tercer partit seguit en el que marca Messi de falta i ja en duu 600 com a professional. Lesió d’Iniesta muscular que el deixarà fora de combat 4 setmanes. La crítica correcta que ha fet Busquets a la Lliga per posar els partits de dijous a diumenge.
5. EL BARÇA. 4-4-2 clar i sense concessions. Molt bona cohesió entre les tres línies especialment a la primera part. Hem pogut fer un gol que al final ens ha donat tres punts importants. Avui no hi ha hagut canvis de sistema i s’han guardat molt bé les poscisions.
‘GALLINA DE PIEL’. Messi, pel nou gol i la regularitat.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. André Gómes. No aporta res a aquip.
L’INDULTAT. Iniesta. Mentre ell ha estat al camp ha liderat com mai l’equip.
6. L’EQUIP TÈCNIC. Avui era qüestió de no perdre i no encaixar gols. Hem ajuntat bé les línies i hem proposat fer una bona pressió ben amunt per recuperar la pilota i fer contraataca. Els colchoneros no han xutat ni una sola pilota entre els tres pals. A la segona part hem fet un ‘baixon’ i han arriascat per guanyar.
7. EL RIVAL. Conformat. Els canvis han arribat massa tard i no han mostrat una gran reacció entenent que els hi anava la lliga. Bon treball defensiu amb una bona entesa entre la defensa i el mig.
8. LA POLÈMICA. Gil Manzano. Impecable!
9. LA VEU DEL SOCI. Avui dormirem tranquils, amb un coixí de 8 punts que ens permetrà afrontar el tram decisiu de la lliga. No veiem grans coses però poquet a poc anem avançat. Per primer cop veig la lliga a prop.
10. LA CAVERNA. Au! Gran avantatge  en una lliga en la que la victòria està super valorada l l’empat penalitza massa.