APARTATS

21 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - CADIZ 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 24.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Dest, Piqué, Lenglet i Alba. Mig camp: Busi, DeJong i Pedri. Davantera: Dembelé, Messi Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 1 (Messi) – CADIS 1.


2. EL TITULAR: ‘Setmana tràgica. Hem perdut la Copa, la Xampions i la Lliga’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 506 partits de Messi. Supera ja a Xavi!

4. LES CLAUS. 20 ocasions, dos gols anul•lats, 81% de possessió, 883 passades, 91% precisió... En termes generals hem fet un partit acceptable i de sobres mereixíem guanyar-lo però noi, el futbol no entén d’ocasions, possessió i bon joc; va de fer gols i no els hem fet. Avui no es pot dir més! No els hi hem deixat fer res! De fet només han fer 200 passades i han fet un xut a porta. N’han tingut una, en una nova cagada d’un dels nostres centrals (Lenglet) per arribar tard; patada, penal i gol. M’ha agradat del Barça que no els deixat respirar; de fet no han passat de mig camp quasi. Durant molta estona els nostres 10 jugadors de camp estaven al seu camp. Com en altres ocasions ens ha faltat segellar el partit.

5. LA CARA I LA CREU. La creu se la guanyat Griezmann. Ridícul partit a l’extrem. No ha aportat res! Ja l’havia d’haver canviat a la mitja part. La cara li dono a Messi perquè ho ha provat de totes les maneres, demostrant el seu lideratge.

6. EL RIVAL. Tenia molt clara la idea del que havia de fer i ho han fet a la perfecció. Ho han regalat tot: la pilota, la precisió... per fer un bon treball en equip en defensa. La clau era arribar al minut 80 sense encaixar cap gol i jugar-se-la i almenys treure un punt. Els hi ha sortit rodó. Han fet un gran treball en equip per deixar pocs espais darrere. Molt mesquí però efectiu! Gran treball!

7. LA MOVIOLA. Munuera Montero. Bé. Els penals ben marcats i els gols no concedits han estat ben assenyalats. Els jugadors en termes generals s’han portat prou bé!

8. LA VEU DEL SOCI. Decebedor i impotent. Si el rival és superior com el PSG, mira; fa menys mal. Avui era un partit per acabar amb cinc o sis gols i al final hem empatat. Perdem una gran oportunitat de remuntada vers l’Atlético (a 8 punts) i Madrid (a 5). Es trenca una ratxa de 12 partits amb bona dinàmica. Per molt que Koeman –és la seva obligació- ens vulgui animar la veritat és que costarà aixecar l’ànim i confiar.