APARTATS

14 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 5 - ALABÉS 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 23.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, DeJong, Umtiti i Firpo. Mig camp: Busi, Ilaix i Riqui. Davantera: Trincao, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA  5 (Trincao 2, Messi 2 i Firpo) – ALABÈS 1.



2. EL TITULAR: ‘Amb bona cara pel PSG’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Messi iguala Xavi en partits jugats amb el Barça (505) mentre Dembelé suma 100 partits ja amb el Barça.

4. LES CLAUS. Ens ha costat molt entrar per banda i hem acabat com aquell qui res jugant pel mig. La clau ha estat tocar-la molt i amb rapidesa, aprofitant els espais que deixaven. Pilota a l’espai doncs amb passades magistrals i resolució. A la que hem pujat el ritme els hem passar per sobre. Bona aportació de xuts de fora de l’àrea; un bon recurs per trencar defenses. El primer gol nostre és una obra d’enginyeria culer que no es veia des de feia un cert temps. 35 passades entre els nostres jugadors o el que és el mateix minut i mig ininterromput de passis acabats en gol.

 5. LA CARA I LA CREU. La cara la dono a Messi ja que ha assistit i ha xutat com mai, fent dos gols i un altre que ens han birlat. Es posa a 1 gol del Pichichi que és Luis Suàrez amb 16. La creu la segueixo donant a Umtiti. El tio no només no es col•loca massa bé sinó que no és capaç de llençar-se per terra en un contraatac com en el que ens han marcat.

6. EL RIVAL. Un equip justet al que tocarà patir per no perdre la categoria. Han encaixat 7 gols (dos anul•lats) i només han xutat dues vegades, una gràcies a un error d’Ilaix que han aprofitat bé per fer el gol que posava un injust 2-1 al marcador. No han fer mèrit per res més que sortir golejats del Camp Nou. I és que Abelardo els fa jugar massa avançats. Tenen força rigor defensiu però deixen massa espai a l’esquena. Clar, si tens bons passadors i corredors els rebentes a l’espai. No han estat capaços ni d’arribar a fer 300 passades. Mala peça al teler!

7. LA MOVIOLA. Figueroa Vàzquez i els seus han tornat a prendre una decisió polèmica contra el Barça. No han permès que un gol de Messi per un fora de joc molt polèmic. En un altre país s’hauria concedit.

8. LA VEU DEL SOCI. Hem xalat amb Barça aquesta nit. Koeman ha fet alguns retocs i l’equip s’ha mostrat fiable. M’ha agradat veure Ilaix jugant a mig del camp. Amb els seus 185 centímetres m’ha recordat molt a Touré Yaya o a Pogbà. Jo el provaria en el lloc de Busi a veure tal. Molt bé donant pas a jugadors de la pedrera abans que posar-nos amb fitxatges de jugadors sense adn Barça.