APARTATS

4 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GRANADA 3 - BARÇA 5.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Copa. Quarts.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Sergi Roberto, Araujo, Umtiti i Alba. Mig camp: Busi, DeJong i Pedri. Davantera: Dembelé, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: GRANADA 3 - BARÇA  5 (Griezmann 2, Alba 2, DeJong).


2. EL TITULAR: ‘Així sí! A Semifinals.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. En els darrers 11 anys hem assolit 10 semifinals!

4. LES CLAUS. 4 noms. Aaron. El millor del seu equip. Ha fet aturades inversemblants. Entre ell i els pals han evitat una golejada. Griezmann. Per anar-hi, per assistir i marcar. Per ser decisiu per fi! Koeman. Per tenir els pebrots d’haver-se-la jugat a una sola carta posant els millors. Umtiti. Per cagar-la dues vegades, cosa que ens ha costat dos gols. Una bona primera part del Barça que no ha tingut el premi del gol. Ho hem guanyat tot: possessió, córners, passades, precisió, xuts... menys les aturades. Així com en moltes fases del partit semblàvem perduts, amb els canvis ens hem revitalitzat i perdent tot l’ordre ens els hem menjat. L’altra clau ha estat la bona preparació física de l’equip. Els canvis ens han ajudat a donar més vida a l’equip.

5. LA CARA I LA CREU. La cara avui clarament és per Griezmann. La creu evidentment per Umtiti. No s’hi pot confiar!

6. EL RIVAL. Avui han fet el seu partit i els hi havia anat molt bé. Un ordre impressionant al darrere i a sortir corrent ràpid i a lluitar contra els elements al davant. Gran posicionament de darrere endavant. Molt bon treball de l’entrenador i l’equip i partit magistral del porter Aaron. Ho han tingut molt a la vora però les forces i el fet d’abaixar els braços han llastat l’equip. Gran partit d’ells premiat amb aplaudiments dels seus des la mateixa grada als que m’afegeixo. 

7. LA MOVIOLA. Sànchez Martínez. Ho ha fet força bé fins el penal que gratuïtament ens ha xiulat en contra. Lamentable que el Var no hi entri.  

8. LA VEU DEL SOCI. Ja era hora que tinguéssim un partit així, collons. M’ha vingut al cap aquella mítica remuntada contra l’Atlético de Madrid de Pantic. He tingut totes sensacions possibles. Ràbia, impotència per la injustícia per no marcar gols, content pels 30 minuts primers, alegria pel final... Massa jings i jangs! Però mola... si el final es feliç! Ens hem de marcar aquest torneig com a prioritari. Pot ser un bon començament!