10 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. SEVILLA 2 - BARÇA 0.

1. LES DADES DEL PARTIT.

-COMPETICIÓ: copa. Semifinal, anada.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Junior, Mingueza, Umtiti i Alba. Mig camp: Busi, DeJong i Pedri. Davantera: Dembelé, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: SEVILLA 2 – BARÇA 0.

2. EL TITULAR: Superats!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. El Sevilla no ha encaixat cap gol en tota la competició. Impressionant!

4. LES CLAUS.  A la primera part no hem estat competitius i això ens ha marcat. Calia molta precisió a l’hora de tocar la pilota i no l’han tingut del tot. Només hem tingut una certa llum amb Dembelé, l’únic capaç d’encarar i proposar alguna cosa diferent. La sensació és que Messi ha hagut d’ajudar massa al mig i això no li ha permès arribar més amunt. A la segona part hem tingut una millor possessió però tampoc hem fet massa ocasions. Koeman avui ha estat lent en els canvis i no massa encertat ja que ha tret el millor per mi i ha fet els canvis massa tard. Hem volgut anar a fer un gol i al final ens l’han fer ells. No calia. Amb un 1-0 la tornada hauria estat factible però aquest és l’esperit Koeman i si la setmana passada el vaig alabar avui toca criticar-lo per no haver posat aquest ‘seny’.

5. LA CARA I LA CREU. La cara és per Pedri. Avui sort d’ell ja que Busi i DeJong han estat ben tapats i massa espessos. La creu: Umtiti. Dos nous errors que ens costaran la copa. Un per no posar el peu i arribar tard. L’altre en trencar el fora de joc i permetre el gol de Rakitic.

6. EL RIVAL. A la primera part ens han passat per sobre i amb una de les nostres armes: la pilota. Han fet circular la pilota i ens han tingut allà amortallats. Són un equip molt seriós de la mà de Lopetegui. Rarament cometen errors. S’ajuden constantment i tapen molt bé les bandes. Un altre equip que té un porteràs: Bono. Ferm candidat a fer un gran paper en la copa i ja veurem en la lliga si no ens passen al davant. Avui són mereixedors de la victòria! Per aplaudir!

7. LA MOVIOLA. Mateu Lahoz. Com sempre permissiu. No ha xiulat una pila de faltes per entrar fort en el joc. En la seva línia! Jo crec que es passa. Dóna avantatge al qui juga dur.

8. LA VEU DEL SOCI. Eliminats de la copa. Hem fet un bon paper. Cal que estiguem contents per donar sensació que es poden fer coses bones amb aquest equip però queda molt camí per recórrer. Falta renovar la defensa al complet i deixar enrere Umtitis, Lenglets o Juniors. El millor ha estat Mingueza; ha fet un partidàs en defensa tot i els informes de l’equip tècnic. Avui no era dia per Umtiti; no va quedar prou demostrar que no pot competir aquest noi en partits grans? Així doncs; en els partits decisius hem fallat. Segona competició que llencem per la borda i el més trist: justament. Els nostres rivals han estat superiors a nosaltres. Així que res a dir!