APARTATS

7 de febr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BETIS 2 - BARÇA 3.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 21.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, Araujo, Lenglet i Alba. Mig camp: Busi, Pianic i Riqui. Davantera: Dembelé, Griezmann i Braith.

-MARCADOR: BETIS 2 - BARÇA 3 (Messi, pp i Trincao).


2. EL TITULAR: ‘Sis partits guanyats; una gran ratxa’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Cap falta del Barça a la primera part. Es trenca una  ratxa de la lliga d’enguany; l’equip que primer ha marcat no ha acabat guanyant.

4. LES CLAUS. La lesió d’Araujo ens ha deixat sense el millor central que hem tingut fins ara i clar en defensa hem patit força, especialment per alt. Per alt hem estat nefastos. Sabent que teníem inferioritat el porter és qui hauria d’haver tingut la determinació de sortir a l’àrea petita. És l’assignatura pendent de Ter Stegen. Ni les hem vist. M’ha agradat a la segona part el risc que ha corregut Koeman. Se la jugat i ha obtingut la victòria. Hem acabat jugant amb un 4-2-4 i la veritat és que ens ha anat molt bé. Llàstima de mantenir massa estona Busquets de pivot. Hem anat pel partit i l’hem guanyat justament amb el primer gol de Trincao; un golàs! 

5. LA CARA I LA CREU. La cara és per Dembelé. Cada vegada que toca la pilota aporta i busca alguna cosa diferent. La creu avui és per Busi. Nefast! S’ha adormit i ha fallat en el marcatge al gol.

6. EL RIVAL. 4-2-3-1 de la mà de Pelegrini és un equip que millora de darrere cap endavant. Avui l’he vist un pèl tou i descordinat. Han fallat massa en la sortida de la pilota. Els canvis a la part final al mig del camp els han permès superar el nostre mig camp i crear més sensació de perill. Han llençat mig partit!

7. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. Ha començat destorbant el joc al seguir massa d’a prop el partit. Ha deixat jugar massa i ens ha birlat un penal una vegada més. Una curiositat: portava un ull de bellut!

8. LA VEU DEL SOCI. Sap molt greu la lesió d’Araujo. Ens quedem despullats i venuts en defensa. Per molt que es digui de Piqué no estarà al 100% per afrontar els reptes que ens venen. Ara si que haurem de jugar el que ens ve amb Lenglet i Umtiti. A part de ser esquerrans, les cagades que fan no em donen cap confiança.

Respecte al debat dels candidats, em fa l’efecte que ho té guanyat el Laporta. La força que denota és incomparable, tot i que el més assenyat sembla el Font.