APARTATS

23 d’abr. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES: BARÇA 5 - GETAFE 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 31.

-ALINEACIÓ. 3-5-2: Ter, Mingueza, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto, Busi, Pedri, DeJong, Alba, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 5 (Messi, pp, Araujo i Griezmann) – GETAFE 2.


2. EL TITULAR: A seguir il•lusionant!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Messi segueix liderant el Pichichi amb 25 gols.

4. LES CLAUS. Hem fet una bona primera part amb velocitat, ritme, ajudes i bona circulació de pilota i amb assistències magistrals des de la segona línia. Hem donat per tancat el partit i si ens descuidem ens empaten. No m’han agradat tots els canvis fets. Han desorientat i desguarnit l’equip. A la segona part hem baixat el ritme i els hem deixat ficar-se 10 minuts en el partit. Sort del gol d’Araujo per fer baixar una mica el sufflé.

5. LA CARA I LA CREU. La cara avui és per Busi. Ja fa uns quants partits que torna a brillar i avui s’ha lluït a més assistint en atac i mantenint el rumb de l’equip mentre no ens hem desorganitzat. La creu avui per Pedri. El mig del camp d’ells ha estat massa rocós per la seva brillantor, tot i que ha anat de menys a més.

6. EL RIVAL. Equip que juga una altra lliga. Lluitarà pel descens o de poc li anirà. De fet diumenge si que se la jugaran amb l’Osca. M’ha donat la sensació que s’han ‘desgetafeitzat’ una mica.  Han tingut poc la pilota (16% mitja part i 19% a la segona). Han pressionat molt amunt i ha costat molt que deixessin espais darrere ja que han acumulat fins a 6 efectius en defensa. 5 jugadors en línia, un per davant, 4 al mig i deixant davant només Angel. De fet no han xutat a porta. El gol d’ells ha vingut d’un rebot nostre. El nostre segon gol se l’han fet ells per una mala entesa. I el segon gol és de penal. Molt pobre bagatge sumats a 216 passis en 90 minuts. 

7. LA MOVIOLA. Figueroa Vàzquez. Ha estat massa exigent amb la targeta el minut 5 a Lenglet. Ha xiulat dos penals ben xiulats. Bon partit!

8. LA VEU DEL SOCI. S’ha emprenyat molt Koeman amb Mingueza i crec que no té massa raó. El noi, una mica frívol i atrevit, ha pagat els plats trencats d’un equip que s’ha carregat l’equip tècnic al donar el partit per finiquitat a la mitja part.

Passadís d’honor als campions de Copa! Partit que ve doncs després de la victòria en la Copa en un horari vergonyós!

Setmana de ridículs de la mà de Florentino Pérez i la nova lliga europea. Tot plegat ha estat un despropòsit poc seriós. Sort n’hem tingut que almenys el Barça va dir que ho sotmetria als vots dels socis. Així no!