APARTATS

25 d’abr. 2021

CRÒNIQUES FURBOLERES. VILLAREAL 1 - BARÇA 2.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 32.

-ALINEACIÓ. 3-5-1-1. Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Lenglet, Dest, Busi, Pedri, DeJong, Alba, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: VILLAREAL 1 - BARÇA 2 (Griezmann 2).



2. EL TITULAR: ‘Griezmann ajuda a posar pressió a l’Atlético’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 25 gols de Messi i 11 de Griezmann. Unai Emery porta 25 no victòries de 27 contra el Barça. 

4. LES CLAUS. La primera part ha estat la clau. Hem estat molt seriosos i hem jugat al que sabem jugar. Pega: no hem sabut defensar prou bé l’espai i ens han creat problemes per allà amb Samu sobretot. Impressionant DeJong; posició, toc, saber on s’és en cada moment, arribada... Clau que estigui ell a mig camp! Tanmateix; si ens guanyen l’esquena estem morts i més amb línia de tres darrere. Hem pogut marcar primer però Asenjo s’ha lluït. A la segona part ens han fallat les forces i hem viscut perillosament de la renda feta a la primera. Amb 10 ells no ens hem sabut pogut rematar el partit. La sensació és que ens ha faltat alguna cosa més a mig del camp per tenir millor control i major potència sobretot a la segona part i així oxigenar millor l’equip, a part de l’entrada d’Ilaix.

5. LA CARA I LA CREU. La creu per Pedri. S’ha vist superat en tot moment i no ha estat còmode per poder dur a terme el seu joc. La cara és per Griezmann per fer el que se li exigeix; fer gols!

6. EL RIVAL. Són un dels millors equips de la lliga. Tenen un porteràs i saben donar sempre la cara amb arguments futbolístics. Al 65 els hi han expulsat Trigueros però no s’han ensorrat sinó que han donat la cara i han anat pel partit arriscant. Estan fent un  paperàs a Europa i tenen Gerard Moreno el màxim golejador espanyol. Avui han sabut buscar les pessigolles al Barça posant Samu entre els dos centrals i han creat molts problemes. De totes maneres no crec que hagin merescut la victòria contra el Barça. S’agraeix veure un equip atrevit i amb ganes com els groguets. Tots la sort a Europa!

7. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. Encertat en tot, sobretot en l’expulsió. Totalment encertada!

8. LA VEU DEL SOCI. Hem patit noi si, però benvingut sigui el patiment si el final és feliç. Estem veient el naixement d’un nou Barça de la mà de DeJong. És un jugador que marcarà un abans i un després. També és normal que a la segona part les forces hagin fallat una mica. Hauria estat bé potser passar a defensa de 4 i posar un membre més al mig per tapar el seu mig del camp. 

Horrorós això d’haver de jugar partit dijous i diumenge. Una vergonya més que desafavoreix l’espectacle.