APARTATS

29 d’ag. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 2 - GETAFE 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 3.

BARÇA 2 (Roberto, Memphis) – GETAFE 1.



2. EL TITULAR: ‘7 de 9 punts i aturada per respirar’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

La posició de Busi en defensa per treure la pilota. Queden darrere tres: ell a la dreta, Araujo i Lenglet i els laterals s’incorporen a mig del camp.

M’ha agradat veure Nico i Gavi tot i que tampoc hauria passat res donant una mica més de dinamisme amb Riqui.

NO M’HA AGRADAT.

Més coses negatives que pas positives. Desencoratjador!

Som massa tous a mig camp. Si no tenim intensitat facilitem el joc rival.

M’ha semblat a la primera part que els de dalt i els del mig estaven massa separats i això permetia que ells juguessin tranquis entre línies.

El canvi de Griezmann per Mingueza, pel fet que posi un defensa. 

A la segona part no hem creat una clara ocasió fins al minut 39. No han arribat pilotes dalt de manera que de poc serveix posar-ne tres davant. Segueixo veient més important reforçar el mig amb un jugador més.

Encaixem massa gols! 

Massa dubtes genera aquest equip!

RIVAL.

Se li nota el toc de Michel de voler més la pilota. Han sabut llegit molt bé el partit uns 70 minuts, rectificant i millorant l’equip.

Pot ser que l’error sigui deixar molts espais que si són ben aprofitats poden fer-los molt de mal.

Han sabut llegir bé que la clau estava en fer circular Alenyà i Sandro entre línies i amb combinacions curtes ens han creat problemes. Amb els seus dos canvis crec que han perdut toc al mig.

Em quedo amb aquests dos jugadors: Alenyà i Sandro amb Adn Barça.

4. LA CARA I LA CREU. La creu li dono a Griezmann. Partit negre del francès que ha semblat més estorbar que aportar. La cara per l’únic que il•lusiona una mica: Memphis. 

5. LA MOVIOLA. Gonzàlez Fuertes. Li havia d’haver tret a Unal targeta groga per deixar anar el peu a Ter Stegen i a la segona part una altra a Timor per lesionar Roberto. S’ha equivocat amb merdetes, com faltes no xiulades. Ho ha tingut fàcil!

6. PER RECORDAR. Debut de Gavi amb 17 anys.

7. LA VEU DEL SOCI. Fa molta ràbia haver de sentir que Tele5 donarà el debut de Messi. Tot per l’audiència i per tocar els collons a la culerada! 

Es nota la gent trista. Estem perdent afició amb la marxa de Messi. Feina hi ha per omplir les places disponibles del camp actualment que són de 20.000.

És un Barça gris, sense ànima. Poques coses donen ànima a aquest equip. Koeman sembla que no acaba de trobar la tecla per fer funcionar aquests jugadors. I crec que tenim suficients jugadors per fer un equip amb dignitat, sobretot quan tinguem tots els disponibles!