APARTATS

22 d’ag. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BILBAO 1 - BARÇA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 2.

BILBAO 1 - BARÇA 1 (Depay).



2. EL TITULAR: ‘Anul•lats 65 minuts amb les armes de sempre’. Empat just!

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

El lideratge de nou de De Jong. Ell aporta fluïdesa a l’equip amb les seves conduccions. Al tram final ha s’ha erigit com a líder jugant més lliure i amb les ajudes pel mig de Griezmann.

Quan Busi i De Jong estan ben junts l’equip flueix millor. Pedri ha passat desapercebut però Roberto amb l’ajuda de Griezmann han ajudat a donar més llum.

Depay al mig de la davantera caient una mica a banda és letal. Ajuda a que els defenses hagin d’estar per ell i es generin espais que no hem aprofitat del tot. Ha fet un golàs! Pinta molt bé ja que és un jugador diferent!

NO M’HA AGRADAT.

Equip massa aculat durant gran part del partit, fet que ha permès al rival generar molt perill ja que recuperaven ben amunt.

No s’han fet bé les ajudes en defensa amb els laterals. Braith i Griezmann no han ajudat com l’altre dia (el francès si a la part final).

Hem tirat massa de pilota llarga al ‘tun tun’ de Neto. Pilotes perdudes i més atenent la major alçada dels seus jugadors.

RIVAL.

Pressió brutal que han estat capaços de fer ben bé 65 minuts. Han fet que Neto hagués de tenir molt protagonisme forçant-lo a cometre errors.

Han tapat bé la sortida de la pilota nostra negant-nos fluïdesa.

Molt de joc estratègic de la mà de Marcelino. Han tingut clar que ens havien d’agafar l’esquena dels defenses. 

En atac solen pujar força en bloc i saben replegar-se bé tot i que això comporta un alt desgast físic.

Partidàs de Williams. El sol ha fet anar de corcoll tota la nostra defensa exigint sobretot l’Eric.

4. LA CARA I LA CREU. 

La cara és per De Jong. En els moments més crítics s’ha posat l’equip a l’esquena exercint de líder i ha contagiat l’equip 

La cara és per Eric Garcia. Ha estat superat per Wiliams a l’espai i ha fallat en el gol d’ells. Queda molt!

5. LA MOVIOLA. Martínez Munuera. Ens ha anul•lat un gol per una dubtosa falta de Braith en el salt. A la lliga anglesa aquesta mai s’hauria xiulat. Ha expulsat correctament Eric Garcia.

6. PER RECORDAR. Debut amb 18 anys de Demir. Avui se l’ha notat nerviós però pinta que té una esquerra de luxe.

7. LA VEU DEL SOCI. Acabem el partit amb millors sensacions que durant el mateix. Ens hem sentit l’equip nostre els 25 minuts finals. La resta ens han tingut collats i no hem rutllat com equip. Mitjana anglesa: 3 punts de casa i 1 fora. Crec que el resultat és just! Ens queds molta feina per fer i un llarg camí per recórrer! 

Mola molt aquesta segona equipació lila.

Hem rebut una bona injecció de diners que faran que el club pugui començar a sanejar-se lentament. Confiarem en la bona gestió de Laporta!