CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 4 - REIAL SOCIETAT 2

2. EL TITULAR: ’20 minuts esperançadors’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

Bons primers 20-25 minuts del Barça amb tics d’equip sobretot en defensa, amb ajudes constants dels de dalt (dels extrems als defenses).

Interessant la dupla en defensa amb Eric Garcia i Piqué en teoria canviats de banda.

M’ha semblat que en defensa practiquem una mena de 4-5-1 i en estàtic un 4-3-3.

Canvis de posició constant dels de dalt -com en temps d’en Cruiyff- que potser despisten més que una altra cosa. Per mi lo millor veure Memphis al mig i Griezmann i Braith per banda.

M’encanta el debut de gent de la Pedrera. Cal temps per donar partits a tots aquests nois i Koeman segur que els hi donarà oportunitats.

M’ha encantat el protagonisme de Memphis i de Griezmann.

NO M'HA AGRADAT.

No m’han agradat gaire els passis en llarg de Neto.

Els canvis -lògics pel cansament- han destarotat l’equip.

RIVAL.

Han sortit amb por i força perduts provablement al no tenir una referència clara en atac.

Bona segona part al restructurar l’equip i donar-hi més lògica.

Han fet un pas endavant i han pressionat més amunt.

Des del moment que han tingut la pilota han estat més perillosos.

Han sabut trobar l’esquena de la nostra defensa.

Oyarzabal: ha fet un golàs! Quina esquerra i quina tenacitat!

4. LA CARA I LA CREU.

Avui la cara li dono a Braithwaite per ser protagonista de dos gols i participar en un tercer.

La creu. És aviat però no han aportat res ni Sergi Roberto al mig del camp ni el Royal al lateral.

5. LA MOVIOLA. Hernàndez Hernàndez. Partit fàcil en el que ha comès un error cabdal. Abans del gol del Barça, han fet una falta clara a un jugador de la Real. Ja a la segona part podia haver tret més targes. Pel que fa a la targeta a Nico la veritat és que es deu al nou reglament; la crítica va per aquesta nova regla incomprensible ja que s’ha emportat la pilota netament, tor i que entra fort.

6. PER RECORDAR. 100 partits de Griezmann. Avui ha fet un bon partit! Sembla que ha agafat un nou rol amb major protagonisme.

7. LA VEU DEL SOCI. Primer partit de la nova era post Messi i primer partit amb gent al camp després d’un any i mig. Quanta falta que fa el públic! Al minut 10 de la primera part han cantat ‘Messi’ i alguns -pocs- han xiulat. A la segona els crits de ‘Messi’ s’han vist ofegats amb crits de ‘Barça’. No hi ha millor resum possible! Primer el club i jugadors com Piqué i Sergi Roberto són un exemple del que és sentir un club (que consti que no és una crítica a Messi; s’ho mereix tot). Nous temps a Can Barça tot i que després dels canvis l’equip s’ha trencat i hem recuperat vells fantasmes de remuntades en contra. Avui no mereixíem perdre!