CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. SEVILLA 0 -BARÇA 3

-RESULTAT: SEVILLA 0 - BARÇA 3 (Raphina, Lewan i Eric).

2. EL TITULAR:

Victòria contundent contra uns dels grans de la lliga espanyola.

3. L’ANÀLISI.

-LA CARA I LA CREU.

La cara és per Koundé. Ha fet un bon partit al lateral, en defensa i assistint fins a dues vegades en atac. La creu és per Pedri. Avui ha estat ben tapat i no ha pogut pas brillar.

-LES CLAUS DEL PARTIT.

Hem sabut aguantar l’escomesa inicial del Sevilla amb l’ajuda de Ter i una mica de sort. Hem anat una mica perduts i ells han sortit amb molta força. 21 minuts en els que ens han superat, tot i que no han aconseguit obrir el marcador. Amb el gol de Raphina s’han despenjat del partir. Amb 50 minuts hem sentenciat el matx amb un 0-3 que podia haver estat més gran encara.

A destacar la verticalitat de l'equip i l’inici de temporada d’Éric Garcia, avui marcant molt bé el fora de joc. També per les dues mans de Ter que donen una altra cara al partit. També m’ha encantat l’endollamenta de Dembelé i la dinàmica dels 90 minuts de Raphina. Pel que fa a Araujo m’encanta les correccions que fa en defensa per esmenar el que els altres no poden acabar de fer, tot i que ha començat 'fallon'. Posa la pell de gallina veure com Lewan ho remata tot. L’acompanya el gol però jo valoro molt també la part tàctica amb els moviments, les desmarcades, les ajudes en desmarcada i el gol. Moviments de decàleg de davanter. És un líder i enamora! I una darrera clau: la porteria la seguim mantenint-la a zero. Només amb un gol encaixat Contra la Reial Societat en 4 partits.

-EL JUGADOR TOP.

M’encanta En Nesiry. És un jugador top.

-LA MOVIOLA.

Mateu Lahoz. Ha anul•lat un gol al Sevilla bé. En la seva línia. Deixa jugar massa i les patades i el joc dur s’imposen, afavorint els equips que van forts.

4. LA CRÍTICA.

-LA VEU DEL SOCI.

Aquest Barça fa trempar, tot i que reconec que ens han passat per sobre en els primers 21 minuts. Fa goig pensar en el que pot arribar a ser aquest equip.

M’ha sabut greu marxa d’Aubameyang. Era un bon nano!

Em fa l’efecte que aquesta lliga és cosa de dos: Madrid i Barça.