APARTATS

17 de set. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 3 - ELX 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 6 .

    -RESULTAT: BARÇA 3 (Lewan 2 i Depay) – ELX 0.


2. EL TITULAR: ‘Partit de costellada’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

Home. M’he de rendir amb Lewandowski. Dos gols més al sac. Però és que és que són els moviments, les desmarcades, el lideratge... i els gols, clar. Avui també vull valorar el golàs de Depay. Per mi és millor q Torres mil vegades. La creu la dono avui a Dembele. Només una jugada i intents vacus.

            -LES CLAUS DEL PARTIT.

La clau ha estat sobretot l’expulsió del jugador de l’Elx -tot sigui dit justa-. Ha acabat de desequilibrar el partit, tot i que Francisco ha sabut tornar a muntar un equip digne amb 10. M’ha agradat la intensitat amb la que ha jugat el Barça, tot i que la circulació de la pilots ha estat feixuga. M’han agradat les combinacions en curt recolzant-de d’esquena a la porteria i obrint a les bandes per assistir. En defensa pau absoluta. Gran diferència respecte a la Xampions de molts equips que ens podem trobar a la lliga espanyola.

    -EL JUGADOR TOP.

Em té el cor robat l’Edgar Badia, ex porter dels Reus. Grandiós porter!

    -LA MOVIOLA.

Muñiz Ruiz. Ha expulsat correctament Gonzalo però no ha expulsat Kessie, que s’ho mereixia per ruc. Ha repetit l’acció fins a tres vegades. Als 30 minuts ja l’hauria canviat. Gol ben anul•lat al Barça.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Hi ha molta diferència entre els equips de dalt i mig de la lliga espanyola i els de baix de tot. I si ho compares amb els equips forts de la Xampions doncs més.

Haurien d’aclarir que passa amb l’Ansu. La sensació és que al no operar-se patirà per estar al 100%..