CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BAYERN 2 - BARÇA 0.

-RESULTAT: BAYERN 2 – BARÇA 0.

2. EL TITULAR: ‘Bona primera part. Bany d’humilitat a la segona’.

3. L’ANÀLISI.

-LA CARA I LA CREU.

La cara li dono a Pedri. Malgrat que no ha tingut sort, ho ha seguit provant una i altra vegada. La creu li dono a Busi. En partits tan exigents juguem amb 10. Quan els hi ha donat per córrer ha quedat anul•lat.

-LES CLAUS DEL PARTIT.

La clau ha estat no haver estat capaços de marcar. Hem arribat tantes vegades com ells però no hem fer cap gol. Hem jugat una gran primera part, amb ordre defensiu, sense complicar-nos la vida a mig camp i corrent endavant per arribar amb força efectius al davant i crear perill. Lo millor ha estat la pressió ben amunt que hem fet i que ha impedit jugar al Bayern. A la segona part, les forces ens han mancat, hem deixat de pressionar i ens han passat per sobre durant 25 minuts. Cap lideratge ni al camp ni a la banqueta. Mentre ells el primer canvi a mig camp ha arribat just després de començar la segona part, nosaltres no hem renovat l’equip fins el 2-0. Només hem tingut 10 minuts bons, en els que amb una mica de sort més podríem haver empatat. Avui no era el dia!

Per cert; al meu entendre cagada important en el gol de córner. A l’àrea petita aquestes pilotes han de ser dels porters. En la comparativa entre Noier i Ter Stegen, ha quedat clar que amb els peus és millor amb els peus. Sota pals hi veig un empat tècnic.

I gran partit de Marcos Alonso, que se m'oblidava. Crec que pot ser el nou Abidal i ajudar a compensar millor la defensa.

-EL JUGADOR TOP.

Tres jugadorassos té el Bayern. Darrere impressiona Davies. Al mig hem quedaria amb Kimmich i davant amb Musiala.

-LA MOVIOLA.

Danny Makkelie. Fastigosament europeu i casolà. Permet el joc fort superant sovint els límits del reglament. Ho permet! A més, a la primera part no ha xiulat un penal a Dembele claríssim. Així mateix ha deixat de xiular un munt de faltes evidents a favor nostre.

4. LA CRÍTICA.

-LA VEU DEL SOCI.

Ens anirà bé un partit així per baixar els fums dels més eixelebrats. Estem construint un equip nou i ens falta temps i acabar d’encaixar les peces. I ens cal prendre una decisió clara a mig camp. De la mateixa manera que hem tret de l’equip titular per als grans partits Piqué i Alba, hem de treure Busquets. Amb partits de gran exigència defensiva com aquest en defensa quan hem de córrer juguem amb 10. Xavi l’ha mantingut 80 minuts damunt del camp, quan a la mitja part ja no podia amb l’ànima seva degut al bon esforç fet.

Bona imatge del Barça a la primera part. Cal treballar millor la forma física i cal també que fem més canvis podent-ne fer 5 en partits de tanta exigència física.