APARTATS

7 de set. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 5 - VIKTORIA PILSEN 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta

    -RESULTAT: BARÇA 5 (Kessie, Lewandowski 3, Torres) – VICTÒRIA PILSEN 1.



2. EL TITULAR: ‘Patxanga al Camp Nou i tres primers punts a la Xampions’ 

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La cara li dono a Dembelé, tot que valoro i molt els golassos i l’efectivitat de Lewandowski. La creu a mitges en defensa per Roberto i sobretot Alba, que s’ha mirat com ens feien el gol. En defensa debiliten l’equip.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Una primera part marcada per l’efectivitat de Lewadowski i l’espectacle de Dembelé quasi cada vegada que provava de fer una jugada per la banda. Els polonesos ens han exigit cada vegada que tiraven una pilota en llarg. Han tingut dues aproximacions. Una que ha suposat un fals penal i una altra que ha suposat el seu gol, en un error de marca d’Alba. Hem sortit prou endollats però ens hem anat confiant i hem acabat caminant. Cada vegada que hem pitjat l’accelerador els hem superat clarament. El mig camp en defensa l’he trobat fluix. Era pilota als de davant i a creae perill.

A la segona part ens hem mostrat més superiors. Hem fet dos gols més per segellar una victòria per golejada. Ha arribat el relleu de certs jugadors. Han entrat Piqué, Memphis i Torre. Són jugador que cal que se sentin l’equip seu. Globalment hem acabat donant una bona talla durant tot el partit. En global, bones dades de possessió, precisió, ocasions i passis. Segur que no és un partit que es recordarà gaire però en general hem fet un bon partit.

    -EL JUGADOR TOP.

Lewandowski pel hat trick i per ‘enxufar-les’ sense miraments. Brutal!

    -LA MOVIOLA. 

Lawrence Viser. Bon arbitratge i bon Var ja que han anul·lats un gol per agressió sobre Christensen i ha tret tarja al jugador rival; encert! S’ha menjat alguna targeta més i alguna falta però ha fet un bon partit.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Segueixo pensant que aquesta lligueta és una presa de pèl. L’emoció dels partits un contra un s’ha perdut. Falta competitivitat i sobren equips ‘espàrrings’.

Sembla que ens haurem de jugar la classifició amb el Bayern que ha guanyat 0-2.