APARTATS

11 de set. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. CADIS 0 - BARÇA 4

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 5.

    -RESULTAT: CADIS 0 - BARÇA 4 (Dejong, Lewan, Ansu i Dembele).




2. EL TITULAR: ‘Rotacions necessàries però el pla B no ha acabat de funcionar’ .

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La cara li dono a Gavi avui el més fiable a mig camp tot i que globalment Raphina ha estat a un bon nivell. La creu en canvi per un altre del mig Busi. L’han marcat molt a sobre i no ha estat còmode i ha estat lent.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

El Cadis ha sortit fort i ha exigit a un Barça poc cohesionat. Haurien pogut marcar però l’ocasió més clara ha estat un xut al pal de Raphina. Ells ens han aguantat quasi una hora. He vist falta d’entesa normal en defensa amb Bellerín i al davant amb el trident Raphina, Memphis i Ferran. 

Els canvis amb l’entrada de Lewan i Pedri han estat claus. Han donat més força i més lògica a l’equip. En 35 minuts hem jugat millor que en els 55 restants. 

Debuts positius de Bellerín i Marcos que ens aportaran alçada i un ‘savoir faire’ diferent a l’equip. I més ‘banquillo’.

Tornem a mantenir la porteria a zero i sumem 15 gols en 5 partits.

    -EL JUGADOR TOP.

Per mi el millor d’ells és Rubèn Alcaraz. És un jugador migcampista català que pinta molt bones maneres. 

    -LA MOVIOLA. 

Del Cerro Grande. Tinc la convicció que podia haver xiulat dos penals, un per barba. En el joc prou bé. I dir que ha estat bé en el fet de parar el partir perquè s’atengués a la grada el seguidor amb problemes cardíacs.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

M’agrada sobretot el fitxatge de Marcos Alonso ja que aportarà alçada en defensa i això sovint ens permetria jugar amb tres defenses més posicionals, com quan hi era Abidal 

Em cau la baba amb Lewandoski. Quin gran fitxatge. Em recorda els inicis al Barça d’Etoo o Villa.

Així com l'any passat ens van fer la pasqua els groguets, enguany la cosa pinta malament. Tenen una estadística molt dolenta. Dels 5 partits, 0 punts, 0 gols.