1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 16.

-RESULTAT: ATLÉTICO MADRID 0 - BARÇA 1 (Dembelé).

2. EL TITULAR: ‘Excel•lent resultat, partit de més a menys i assalt al liderat’.

3. L’ANÀLISI.

-LA CARA I LA CREU.

-La cara li dono als tres jugadors claus avui per mi: Araujo, Gavi i Pedri. La creu és clarament per Ansu. No ha aportat de nou res de res. Kessie també tela.

-LES CLAUS DEL PARTIT.

-M’ha agradat molt veure el Barça jugant amb un 4-4-2 de sortida, cosa que ens ha permès fer una bona hora de partit. He vist un equip força concentrat i jugant com un equip. M’ha agradat l’entrada de Koundé per la banda. Aquesta sensació d’haver-hi 3 defenses fixos ha donat una major seguretat defensiva i més amb les ajudes per banda de Gavi. El mig camp ha jugat més alliberat i ha fet millors combinacions, tenint més ajudes en curt amb 4 ‘piloteros’ com són: Busi, Dejong, Gavi i Pedri (més escorat). I davant hem tingut l’eficàcia d’arribar amb major claredat. Dues arribades clares i un gol. He vist Pedri molt ‘fallon’ i un Ansu que pràcticament no ha aportat res a l’equip. I com sempre Ter Stegen ha estat una assegurança de vida.

-A la segona part els canvis han destarotat l’equip. No he entès cap dels canvis que Xavi i els seus han fet sobretot desgavellant el mig del camp. Això acompanyat d’uns bons canvis fets per l’Atlético (tot i que crec que els ha fet massa tard) ha permès als ‘colchoneros’ entrar en el partit. Hem perdut la bona col•locació de l’equip i han anat creant ocasions, de les quals algun remat claríssim com el que ha tret Araujo sota pals.

-EL JUGADOR TOP.

-No m’ha agradat especialment cap jugador de l’Atlético.

-LA MOVIOLA.

-Munuera Montero. Ens ha birlat un nou penal només començar per mans a dins de l’àrea. En jugades semblants a l’àrea culer ha tingut altrament el mateix criteri amb el rebot a les mans. Ha permès un joc fort però no dur. Tampoc hi ha hagut entrades violentes a la primera part. No obstant podria haver xiulat alguna falta més.

A la segona part el partit s’ha enredat una mica més sobretot degut a la intensitat que hi ha posat l’equip local. Ha anul•lat bé el gol a Torres i ha expulsat bé al mateix i Sabic per agredir-se mútuament. Al final també ha xiulat una falta per mans de Roberto estricta.

Globalment ha sabut mantenir una línia equànim durant tot el partir

4. LA CRÍTICA.

-LA VEU DEL SOCI.

Tres punts importantíssims que hem aconseguit al Wanda i que ens permeten obtenir el liderat en solitari. Hem fet uns bons primers 50 minuts. Després Xavi ha perdut la xaveta i ens ha fet perdre el nord. Hem tingut molta sort. L’Atlético ha merescut el gol.

Lamentable que els jugadors rellisquin per haver triat malament les botes.

Dues curiositats culers. Odiós que juguin de groc i una dada curiosa; hem fet més faltes que els madrilenys (8-16).