APARTATS

4 de gen. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES. INTERCITY 3 - BARÇA 4

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Copa del Rei. Setzens.

    -RESULTAT: INTERCITY 3 – BARÇA 4 (Araujo, Dembelé, Raphina i Ansu).



2. EL TITULAR: ‘A vuitens patint amb un segona’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

-La cara li dono a Torre. Ha fet un bon partit i ha estat injustament canviat per Xavi. També vull reconèixer els partits de Dembelé i Raphina. La creu li dono a Torres. Jo no sé que fa aquest noi però no marca quasi ni a porteria buida.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part marcada per les arribades del Barça i la ineficàcia davant de porteria. 13 ocasions fetes i dos xuts a porta. Ens ha faltat marcar i sentenciar el partit a la primera part. Hem estat ben posicionats damunt del camp i hem bellugat la pilota amb una mica menys de precisió que altres vegades. Hem estat molt ben liderats per Araujo, Torre i Demebele; els que han marcat la diferència.

Segona part de nou lamentable del Barça. En tres errors nostres hem permès que ens fessin tres gols i enviar el partit a la pròrroga. Hem entrar en aquella displicència típica que ens fa vulnerables davant qualsevol rival sigui de la categoria que sigui. Els canvis no ens han afavorit gens, al contrari; han refredat i desequilibrat l’equip, especialment en defensa.

Pròrroga. No hem comès errors i hem fet el gol que ens ha donat el passi. Després minuts de possessió per no tenir més ensurts.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’ha semblat un bon jugador el 23, Aroon. Sap jugar d’esquena a la porteria i es mou molt bé als espais. I corre! El porter Gaizka ha fet un partidàs.

    -LA MOVIOLA.

Pizarro Gómez. Sense protagonisme ni en la primera part ni en la segona. Bon partit! Els jugadors no han buscat brega.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

-Veig un equip cada dia més perdut. No avancem. Val que avui és copa i que el rival no presta a jugar però és que no donem cap fiabilitat. A hores d’ara algunes individualitats i poca cosa més.