APARTATS

17 de set. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

XAMPIONS LEAGUE 2009-2010

Internazionale 0 - Barça 0
Les millors imatges del partit

Un bon resultat! A fora amb un empat i a la Xampions els que haurien d'estar preocupats són els de l'Inter. El Barça ha fet un bon partit especialment a la segona part. Es podria dir que l'Inter en molts moments no s'ha vist, encara que tenies la sensació que en qualsevol moment et podrien arribar a la porteria de Valdés amb un ràpid contratac. En defensa però hem estat impecables. Hem sabut parar l'Eto'o i les rematades d'en Milito. Al mig del camp potser en Ketia ha estat una mica massa espès. L'únic fet criticable és que en Guardiola no l'hagi canviat per l'Iniesta. I és que el canvi de l'Henry arriba quan aquest estava jugant més bé. Com sempre el tema dels canvis no és el fort d'en Pep. En Xavi ha fet un partit apoteòsic. Costa tant pendre-li la pilota. No obstant em dóna la sensació que ha estat massa sol en la distribució. Davant hem desaprofitat dues bones ocasions. Una de l'Ibra i una altra del Messi, però crec que hem estat prou bé.





El problema jo crec que ha estat més perquè hem sortit massa reculats. El Barça esta acostumat a jugar molt lluny de la seva porteria i el cert és que a la primera part estàvem massa propers al Valdés. Això feia que la nostra pressió no fos tant reeixida i en conseqüència l'Inter ha bellugat bastant bé la pilota. Això si! sense massa perill.

Hi ha moltes coses a millorar. Per exemple els moviments de la davantera, de l'Ibra sobretot, ja que dóna la sensació que s'estorba una mica amb el Messi i que està massa estàtic. I després potser millorar també la punta de velocitat i l'entrada amb més contundència de la segona línia. I potser també aprendre a jugar d'una altra manera amb els equips que es tancaran al darrere. Ara! quan veus tocar la pilota d'aquella manera i veus que ens acostem a l'àrea contrària amb tanta facilitat impressiona. Aquest és el nostre Barça!
Per cert ni Ibra ni Eto'o s'han vist! Iblama