LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barça 5 - Atlético de Madrid 2

Imatges i comentaris del partit:

Partit molt especial ja que el vaig presenciar amb la Xell al Bar de l'Hotel Pericas de la Pobla de Lillet, com no, després d'un esplèndit sopar.

La sortida del Barça va ser fulminant. Als pocs segons Henry va fumbre un xut que mereixia al gol. Arribats al minut i mig l'Ibra va obrir la llauna, tancant una jugada pràcticament a tres tocs ede de la defensa fins a l'atac (1-0). El segon el va fer Messi al rebre una magnífica passada del millor migcampista del món Xavi, i després de fer un dribling amb el cos al porter (2-0). El tercer el va fer de falta directa Alves. S'ha de reconèixer que el porter no estava massa ben situat (3-0). El quart va venir amb una bonica combinació entre l'Ibra i el Messi, el qual va centrar trobant la cama del Keita (4-0). Fins aquí tot menys o més bé. La gent va gaudir amb el joc de l'equip. Ara queda clar que els propers 50 minuts va ser un conglomerat de despropòsits. El primer d'ella va arribar amb una "cagada" a mig camp de Busquests. El Kun va aprofitar una massa cessió del jove jugador i va fer el primer gol matallasser a les acaballes de la primera part (4-1). La segona part no passarà a la història del futbol. En molts moments el Barça estava mal posat al camp i això es notava moltíssim, de la mateixa manera que el Xerex va jugar massa atrassat dins la seva pròpia àrea. La sensació pels qui miràvem el partit era que l'equip s'havia relaxat massa.
Semblava com si tornéssim a la final de la Intercontinental del 2006 ect és a dir; a l'era de l'atucomplaença i la desmotivació. L'Atlético es va posar les piles i ens va fer un segon gol (Forlan 4-2)i possiblement se'n mereixia un altre. Ens va jugar fent-nos anar darrere de la pilota i això pel Barça és mortal. I és que la forma física dels jugadors no és la més adequada encara. Crec que encara els falta aquella punta-llampec per poder superar els rivals amb extrema superioritat. Suposo que hi deurem arribar entre el novembre i el desembre. Per cert! al final Messi va fer el cinquè gol (5-2). De totes maneres crec que la gent va xalar amb el partit i el més important; la sensació era que si, l'equip rival podia fer gol però segur que nosaltres n'hauríem fet un altre i un altre si hagués fet falta. Iblama.