APARTATS

29 de set. 2009

TROBADA DE VANDELLÒS 270909


*Dos videos de la trobada: 1encampant al personal i 2la ballada dels gegants


















Durant tot el trajecte fins a Vandellòs ens van acompanyar uns espessos núvols que semblava que en sec ens deixaren xops. Al final no va caure niuna gota. Bé si que va caure aigua però aquesta provenia de l'enore penis de L'Espantall.

La plantada era a la plaça. Mentre esperàvem l'hora de començar vam fer una cerveseta fresqueta mentre la feiem petar. Puntualment van donar el tret de sortida. L'Oriola, la Iaia i l'Espantall i els grallers de Colldejou vam sortir els primers. Hi havia un munt de nens i nenes, i el cert és que tenien ganes de gresca. Al cant de "no sap córrer, no pot córrer" feien que l'Espantall tingués feina doblada. Fins i tot el pobre Miquel Àngel, tot i estar en forma, va quedar exhaust entre les corredisses i les estirades dels braços. Fins i tot va caure una mà del pobre manotes. No hi havia dubte; tenien unes ganes immenses de gresca. El cert és que més d'un va quedar ben xop. S'ho mereixien. I és que no deixaven tranquil al pobre Espantall. Ara pel qui el porta és un gaudi inesplicable i més si veus que la gent respon. La tarda del 270909 en Miquel Àngell, l'Espantall i l'Enric van xalar força! L'aigua va córrer tant que va ruixar a més d'un de la pròpia colla.

Vam anar tombant pels carrers del poble i la gent ens va acompanyar molt. Sort que a mig camí ens van donar xampú i aigua per refrescar-nos. Per cert a Vandellòs hi ha una fleca molt interessant es diu "Fleca S.A.D.O". Hummmmmm!







Així vam fer cap a la plaça de nou. Allà, davant del bar tranquila, ens esperava la gent asseguda prenent alguna cosa. La sorpresa va ser que sobte els van caure gotes d'aigua al damunt. Algun es va espantar ja que es pensava que començava a ploure. Doncs bé! vam ballar un ball cadascuna de les tres Colles. Per tancar la trobada vam fer un ball conjunt i ens vam acomiadar amb el "fins l'any que ve". Tot i així els més agosarats encara tenien més ganes de gresca. Iblama