APARTATS

23 de set. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Racing de Santander 1 - Barça 4

Els gols del partit




Un periodista de RNE de Santander va ser entrevistat a RAC1 abans de l'inici del partit. L'home porta 35 anys a la professió. Va pronosticar que el Barça golejaria el Racing i xec, la va encentar de ple. Al final del partit el van tornar a entrevistar i va reconèixer que mai havia vist un equip tan superior que hagués passat pels camps d'Esport del Sardinero. Doncs amics aquest equip és el nostre; el nostre Barça!

La primera part vam ser com una piconadora. Si al Barça li deixes espais per pensar a mig camp estàs mort. El plantejament del Racing no era del tot desencertat però si vols plantar cara has de fotre algú al mig que rebenti el cervell del Xavi especialment. Després d'uns minuts de tempteig Ibra -de nou i en van 4- va inuagurar el marcador en una jugada assejada de falta (0-1). Al poc d'haver tret de mig camp una paret entre Xavi i Messi prop de l'àrea va acaba amb un xut col'locat de l'argentí al pal llarg (0-2). I així va arribar el tercer de PiquemBauer, al finalitzar una passada d'esperó d'Ibra (0-3). Aquí el partit estava finiquitat.

La segona part va seguir sent un monòleg culé. El primer xut dels càntabres va arribar al minut 10 de la segona. El va aturar Valdés. Abans de canviar-lo en Lionel ens va voler deleitar amb un nou golarro. Va arrencar de la banda dreta es va ana obrint mentre driblava els rivals i va engaltar un fort xut a mitja alçada que va entrar com una exalació pel pal llarg del porter (0-4). Llavors el premi: el canvi. La dent d'empeus el va aplaudir, no en va és el millor jugador del món. En Serrrano va voler afegir a la festa i va fumbre un golarro de fora l'àrea (1-4) en el que era el segn xut dels càntabres.

L'equip en general va estar impecable. Darrere Valdés quan hi ha en Piqué se sent més ben resguardat. En Puyol sempre està molt atent al tall i per molt que diguin que es fa vell crec que encara ens pot ajudar molt, malgrat que penso que no renovarà. Els laterals ens van aportar seguretat per les bandes i bones pujades a l'atac. Més en Alvés que l'Abidal, sempre més pendent de tasques defensives. A mig camp, l'eix Busi, Keita i Xavi es va entendre millor que l'altre dia. En Keita és un pulmó inesgotable i en Busquets va pendre millor les decisions de passi. Davant Henry va anar de més a menys i va acabar jugant de davanter centre davant la lesió d'Ibra. El jugador suec va fer un gol, un pal i una assistència màgica a Piqué. Finalment, què dir d'en Messi? A l'Argentina diuen que no estan contents amb ell. Doncs mira aquí si que hi estem, potser el "fallo" és Maradona que no sap ubicar-lo. Iblama

1 comentari:

Ricderiure ha dit...

oeoeoeo!
la màquina continua imparable!!!
ei molt bé que ara posis els videos al costat de la crítica!! ja no cal que busqui pel yutube...
ala titu!!
i ja pensaré algu per la revista... per quan?
petons i abrasos