APARTATS

30 de set. 2009

VA DE MENJARS DE DISSABTE!!!!!

MIGDIA
Ara que és època d'avellana vam anar al meu Mas a fer una carnada. Aprofito el momet per reivindicar l'avellana de la nostra terra. És una vergonya que comprin avellana turca i els pagesos d'aquí s'hagin de menjar els mocs. Aquesta és l'Europa que tenim! Aquesta és l'Europa que volem?
Feta la reflexió tornem a la carn. Mmmmm! com queda la carn a la brasa! És impagable! Clar, sempre acompanyada d'un espès allioli. Vam coure conill, unes llonses i llangonissa! Sense oblidar que abans vam fer una tapeta de macarrons i els vam aompanyar d'una amanida verda amb olives tomaques, ceba o cogombre.




A la tarda vam donar un tomet pels voltants. El cert és que enguany d'avellana n'hi ha poca però sembla que la que hi ha és força plena. De totes maneres de la manera que ho paguen és una vergonya! En fi!




NIT
Al vesprs-nit vam anar a veure el partit del Màlaga contra el Barça (0-2) mentre feiem unes cates vinícoles. A part vam tocar tots els temes del món. L'objectiu era a veure si arreglàvem alguna cosa però xec... està molt complicat! Mentre veiem la segona part la Mònica i la Xell ens van preparar una truita amb patata marca de la casa, amb patates i ous de la Padrina del Pep. Jejeje. Ah! i tot ben acompanyat d'una amanida de tomàquets esplèndida! I com no més vi del Cal Pla! De postres uns raimets de la nova collita. I el cafetó al pub! Iblama


1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Tota aquesta carn et vas menjar??? ;-D