APARTATS

30 de set. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

XAMPIONS LEAGUE
Barça 2 - Dinamo de Kiev 0

Els gols del partit


Un partit dels difícils. Queda clar que es pot jugar al Barça sense masses patades i amb tàctica. Ara també queda clar que teni una infinitat de recursos per poder resoldre els problemes més greus.
Vam començar el partit un mica freds. El Dinamo ens va tancar bé les bandes i la sortida de la pilota. Clar l'equip no podia jugar amb claredat i va donar la sensació que perdia una mica els papers; reculava massa. Llavors el rival envalentonat va pujar amunt i va tenir diverses ocasions. Si ens haguéssin fet un gol segur que hauríem patit. Però...



Afortunadament en Messi va pescar un pilota i amb un xut al pal curt va fer el primer gol. S'ha de dir que el porter se la va menjar una mica (0-1). Després van anular un gol al Dinamo. Crec que està ben anulat. De totes maneres l'equip no estava massa segur.
Amb la segona part ens vam posicionar millor al camp i vam poder presionar millor al rival. Els nostres laterals van pujar millor a l'atac i semblava que hi hagués una miqueta més d'espai, almenys fins a la zona de càstig. En pic arribaves als voltants de l'àrea feina rai. Era el moment del toc ràpid i el moviment constant. El premi va arribar als 75 minuts amb l'assistència d'Ibra i el gol de Pedro, el qual té la mà trencada amb els equips de l'est (2-0). C'est fini!


Com sempre en defensa vam estar prou bé. Potser una mica massa endarretis. Al mig camp el motor Xavi, tot i que ahir va perdre força pilotes va donar dinamisme a l'equip. Possiblement no va brillar com en altres ocasions i és que no el deixaven respirar. A nivell de contenció Touré i Keita bé. Els va faltar una mica més d'aportació clarivident en la construcció. Davant em va agradar molt el suec, Messi no va desentonar i en Pedro va cumplir. Una crítica! Quan veus que el partit ja està decidit canvia el Messi però buenooooooo! Tot bé!
Finalment, una menció als mitjants de premsa madrilenys. Mostren fotos dels galàctics2 amb la copa d'Europa, diuen que l'Ibra va agredir al Wlington, d'ahir parlen "...de un Barça flojito", que l'àrbitre va anular malament el gol del Dinamo i va saltar-se un penal... M'agrada, m'agrada! És com en política; veuen el que volen. Ja ens va bé! Nosaltres anem fent sense dir res! I per molt que diguin els culés ens sentim súper orgullosos del nostre equip i gaudim amb el seu joc. Apa!Iblama

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies