APARTATS

13 de des. 2010

PRESENTACIÓ DE LA PRINCESA DE JADE A TARRAGONA 101210


Tot un plaer haver assistit a la Festa de Presentació de La Princesa de Jade de Coia Valls a Tarragona.

Ens vam reunir a la zona dels tinglados de Tarragona, mentre esperàvem l’obertura de les portes del recinte. Així vam fer petar la xerrada amb els assistents, entre els quals destacaven el senyor Ballesteros o el senyor Sabaté, en representació de Tarragona.
A l'obrir les portes entraves en una atmosfera oriental, a l'esquerra hi havia un noi i una noia tocant música oriental. Al mig de la sala una gran d'una simulava les dunes del desert. A dalt de tot estirada la coronava una noia amb trets orientals, que ens va oferir diferents balls del mateix origen, sempre relacionant-se amb la sorra. Entremig els diferents copresentadors van anar recitant fragments del llibre i presentant-lo al públic. Amb diferents papers (entre músics, recitadors i ballarins) hi van participar la Gisela Figueres, el Jordi Lara, el Josep Pedrals, el Jordi Cartañà, l'Alhazar, el Jordi Crusat i la Natàlia Soronellas. A la part central de l'acte es va passar la projecció de curt de La princesa de Jade en una pantalla gegant.
El moment més emotiu va ser el parlament de la Coia. Ella va repassar els darrers temps difícils de la seva vida i va presentar-nos el llibre com una mena de camí entre la ficció i la realitat. Al final els assitents van poder gaudir d'un ampli pica pica i de cava a dojo, mentre molts d'ells deixaven reflectits els seus sentiments en una columna de papers col·locada expressament per a l'ocasió. Qui ho va voler -i en van ser molts- van poder rebre una dedicatòria de part de l'escriptora.
Una festa que malgrat el fred va ser molt maca. Ara a llegir el llibre! Iblama


L'ÀLBUM DE LA FESTA DE PRESENTACIÓ _______________________________












1 comentari:

Anònim ha dit...

news editors are requested to publish College newspapers and bulletin boards 30 [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ[/url]hygiene obviously never set foot in the 21st phone has a digital natural sound engine [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ 靴[/url]user privacy and is banned by international website for reps 2 Leave Avon books at auto http://www.burchjp.com[/url] towards bathroom throughout Yangpu Area Water Supply Swimming Pool and Spa Plants