CALÇOTADA A CAL MARC 240212
Ens hem llevat amb un dia esplèndid per ser gaudit. Hem fet cap en
aquesta mena de petit paradís que és la casa-granja-hort d’en Marc –molt ben
acompanyat per la Cris, tot sigui dit-. Després de passar revista a la immensa
família d’animals que té (cabres, un vietnamita malhumorat, cabretes, oques,
gallines, gossos...) hem procedit –quin privilegi- a arrencar els calçots de la
seva pròpia terra. Els hem pelat, una mica els hem tallat, hem fet foc i amb
flama viva els hem cuit. Aprofitant una mica d’impàs del fort vent i amb el
solet que ens acaronava, ens hem cruspit els calçots i hem assaborit plaentment
la sala de romesco rumbera. Amb la panxa mig plena hem procedit a coure,
seguint les instruccions dels xefs Ernest i Marc, la llangonissa, la carn de
corder, les baldanes i les patates. Al vent vent més enfurismat hem decidit
menjar-nos la carn ben calentets dins de la casa. Quin plaer! Hem sucat pa...
Buufff! Ah i postres coca amb xocolata, pastís a la Helloquitiana i brownie a
la colldejouenca; Montebrione i xec... L’hem fet petar bé si! Hem arreglat el
món mentre el dia s’esllanguia per la finestrona de ponent. Un gran dia, amb
gent collonuda! Gràcies! Iblama
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada