APARTATS

12 de maig 2013

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2012-2013




LLIGA ESPANYOLA
RESULTAT: Atlético Madrid 1 – Barça 2 (Alexis, Villa).


TITULAR. Una bona remuntada per celebrar el 22è títol de Lliga.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Tello.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA:  Messi.
L’ÀRBITRE:  No ha xiulat una falta claríssima contra Tello i no ha expulsat el jugador “colchonero”.
EN VINT PARAULES.  Un partit per oblidar, especialment a la primera part, en el que a la segona i amb deu jugadors per la lesió de Messi hem sabut sobreposar-nos i remuntar el resultat.
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Doncs au. Ara ja podeu especular amb entrenadors i fitxatges. Feliciteu al campió de la Lliga, “el trofeo de la regularidad” com dieu vosaltres. Escolteu per una vegada a Mou i feliciteu el digne i just campió.
REFLEXIÓ. Ahir ens vam proclamar campions i té molt mèrit però noi jo dec ser dels culers decebuts aquesta temporada. La humiliació de la Xampions mig tapa el títol de Lliga. Amb tot el que ha passat aprovo l’equip, encara que amb un justet cinquillo i rascant. Sense el Tito em fa l’efecte que la gent ha anat a la seva i no hem actuat com un equip i ens han passat la mà per la cara. I amb la tornada d’en Tito no hi ha hagut capacitat de reacció; no es pot canviar de cop una tònica que es duu durant molt de temps. Hem demostrat anar mal preparats físicament; els equips que han corregut ens han superat. No hem pressionat, hem estat poc efectius, hem tirat massa enrere la defensa, el nostre crack s’ha lesionat en el moment clau de la temporada, no hem tingut un pla b, etc Malgrat tot estic content i felicito els campions. Tot dependrà també si els blanc guanyen la copa. Ja en parlarem! Iblama