APARTATS

30 de juny 2014

ANIVERSARI ISAAC: 38 ANYS


Doncs si… trenta vuit anys nen! Qui m’ho havia de dir! Quan en vaig fer 16 en volia tenir 18 i quan en tenia 18 en volia tenir 30. I ara que en tinc quaranta menys dos, ara resulta que no sé que vull. No han estat uns dies molt agradables. Aquest final de curs ha estat molt estressant. La veritat és que no ha estat el millor any. De totes maneres els millors moments són aquells que hem pogut compartir conjuntament amb tots vosaltres durant el Corpus, la festa major i el dinar d’aniversari aquest passar 28 de juny.


Vist així amb perspectiva em sento afortunat ja no per fer anys sinó per poder estar compartint moments com aquest amb tots vosaltres. Sense vosaltres la vida seria pura monotonia!
Ho vam celebrar més en petit comitè el dia de Corpus, tot dinant i bufant les espelmes a casa de mons pares. Sempre hi ha aquell moment emotiu del que no te’n lliures i que et fa sentir-te afortunat per tenir la família que tens, amb les seves rareses, amb les seves virtuts però són els teus.



El moment culminant va arribar ahir. Ens vam reunir als Racons i vam dinar conjuntament. Va fer i va ser un dia esplèndid de principi al final. A tocar del migdia, mentre la gent va anar arribar el Xef Pichote (Al) amb diferents pinxos ahir vam posar-nos a enrossir els fideus. Després vam preparar la picadeta amb julivert, all i pebre vermell. Vam passar per la paella els calamarsons i les gambetes i hi vam afegir la picada. Sense aturar-ho –entre tocs de cervesa- vam anar tirant-hi els fideus i el brou. I au... a fer xup xup. La veritat és que ha estat una de les millors fideuàs que hem fet darrerament. I a més vam fer net de menjar; es va acabar tot.






Llavors va arribar l’hora dels postres. Després de bufar les espelmes amb els més petitons i de l’entrega agraïda dels regals, ens vam disposar a menjar el coc i el pastís de formatge. Una mica de cava, uns cafetons i una mica de sobretaula, sense allargar-la massa ja que calia anar a Completes de sant Pere.

Un dia per recordar! Gràcies a tothom per venir i participar de la festa! Per molts anys!