1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 4 (Messi i Ney) – Granada 0.

3) TV O RÀDIO. Tv a Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Hat trick del millor abans de la pilota d’or!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Mentre es jugava el partit, la Cup i JxSi han arribat a un acord de govern. La gent estava pendent del partit i de les xarxes socials per veure com avançava la situació. En el minut 17:14h els crits d’Independència han semblat molt més intensos/ 25è hat trick de Messi, 33è en totes les competicions.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Messi, pel hat trick.
-EL PITJOR: Rakitic.
-L’INDULTAT: Sergi Roberto per la seva versatilitat i Arda per l’entesa mostrada.
6) L’ENTRENADOR: ha jugat com el Barça sap jugar. Amb bona pressió, intensitat i toc. Els hem anul·lat absolutament.
7) L’ÀRBITRE. Sense feina.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Fluix. Ha aguantat una vintena de minuts. Lentament ha anat perdent la intensitat i tal com havia dit el seu entrenador han estat mers espectadors. Han avançat massa les línies i el Barça ha trobat molts espais que ha sabut culminar.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Passis en profunditat per córrer amb camp per endavant. La sensació és que amb Arda es guanya en profunditat al mig. Aleix Vidal ha fet també un bon partit. No encaixar cap gol. Citar també el bon estat de forma de Bravo. Dues que n’hi ha arribat, dues que ha tret brillantment. Equip que ha pogut rotar i fer canvis sense que globalment s’hagi notat. Neymar ha desbordat sempre per l’esquerra.
-DEFECTES. La banda esquerra en defensa. No s’han entès Veermalen i Alba, que per on ha arribat el màxim perill dels rivals.
-DUBTES. Bartra.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. El Madrid guanya clarament en l’estrena de Zidane. Molta il·lusió amb el nou entrenador però costarà que agafin els automatismes. Com a mínim la declaració d’intencions ha estat clara. A Madrid esteu cofois. Mentrestant nosaltres a la nostra. Amb estil propi, clar, consolidat i amb victòries. Heu guanyat i l’Atlético també, per tant tot segueix igual.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Tenim la tornada de Copa contra l’Espanyol a casa seva. Serà un partit duríssim i on el nivell de duresa el marcarà l’àrbitre una vegada més. Si planteja un escenari europeu el Barça pot prendre mal. Crec que la clau serà si marquem. Si ho fem i abans que ells s’haurà acabat tot. Aquest ha de ser l’objectiu. Si tenim el dia els hi podem fer un set. 1-2.