1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Màlaga 1 – Barça 2 (Munir i Messi).

3) TV O RÀDIO. Tv a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria que dóna campionats!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Igualem els 24 partits invictes de Rijkaard./ Un seguidor del Màlaga, en acabar el partit s’ha llençat damunt de Messi per demanar-li la samarreta. Ell no només li ha donat sinó que ha fet veure als de seguretat que no calia que actuessin amb tanta agressivitat per apartat el nano que ha saltat al camp.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Rakitic.
-EL PITJOR: Veermalen.
-L’INDULTAT: Messi.
6) L’ENTRENADOR: avisat. No es poden fer tants invents a la vegada. Fer algun canvi per línia mira, encara; però canviar totes les línies no ja que perdem la nostra essència i ens tornem vulnerables. Sort que hem marcat aviat i això els ha descol·locat una mica en ambdues parts. I sort que a la segona part hem fet canvis per revertir la situació. Luis Enrique les proves amb gaseosa!
7) L’ÀRBITRE. Notable! I ja és molt dir. En les jugades conflictives sempre ha estat a sobre i ha vist clar el que succeïa. Molt bona puntuació. L’única pega –que cap tv ha aclarit de moment- és si Luis Suàrez en el gol arrencava en fora de joc.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Ha aguantat mitja part amb el nivell de pressió i intensitat de la primera. És un equip força contrastat i competitiu. Li manca punx al davant. En defensa són contundents i al mig volen tocar-la, tenen talent per fer-ho. La pega com dic, sembla davant.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Fer gols al començament de cada part. Col·locar a la segona part un membre més a mig camp per contrastar la superioritat d’ells pel mig. Així hem acabat jugant amb una mena de 4-4-2 o fins i tot 4-5-1, amb Messi un pel més enrere i Suàrez en punta. Amb Rakitic el mig s’ha vist compensat.
-DEFECTES. La sortida de la pilota i la manca d’ajudes de mig camp. En defensa ha faltat entesa i contundència en la primera part. Al mig toc i paciència
-DUBTES. Tenim recanvis però no són de garanties i menys posant-los junts. Jo crec que Bartra aporta més que Veermalen.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Doncs mira! El Barça amb un partit menys acaba la jornada líder igualat amb l’Atlético que ha empatat i a quatre punts del Real Madrid que també ha empatat. D’aquí que la victòria d’ahir encara sàpiga més a glòria. No oblidar que el Madrid ha marcat en fora de joc.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Tenim la tornada de Copa contra el Bilbao. Portem un bon avantatge. Ells han de venir a guanyar i això ens pot donar més espais per on poder fer mal. Veurem amb quines intencions venen, si a lluitar o a veure-les venir. No ens podem confiar ja que davant tenen tres bons jugadors. Tot i això crec que passarem i guanyarem: 2-1.