APARTATS

14 de gen. 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.



1) COMPETICIÓ. Copa del Rei.
2) MARCADORS I GOLEJADORS. ANADA: Barça 4 (Messi 2, Piqué, Ney) – Espanyol 1 i TORNADA: Espanyol 0 – Barça 2 (Munir).



3) TV O RÀDIO. ANADA: Tv a casa. TORNADA: Tv a casa i part final TDP.
4) EL TITULAR DE PREMSA. ANADA: Partit de rugby per part de l’Espanyol. TORNADA: l’Espanyol que només sap parlar a la grada és ridiculitzat al camp.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. ANADA: Lesions, agressions, patades, insults, provocacions... Realment el partit va ser lamentable/ En acabar, al túnel de vestuaris es van escridassar els jugadors que es retiraven. Preguntat pel cas, Luis Enrique va respondre que cantaven nadales. Genial! TORNADA: poc més de mitja entrada a Cornellà. Una afició que ha fet el ridícul intentant enfotre-se’n del Barça quan té un equip de segona o tercera fila. Les grades s’han omplert de pancartes ofensives contra el Barça i Piqué. Lamentable!/ Doblet històric de Munir!/ Primer partit de Messi després de ser-li entregada la cinquena pilota d’or. Per molts anys que el puguem gaudir!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. ANADA: Messi. TORNADA. Munir.
-EL PITJOR. ANADA: Suàrez. TORNADA. Bartra.
-L’INDULTAT. ANADA: Iniesta. TORNADA. Messi.
6) L’ENTRENADOR. ANADA: li va faltar cridar l’atenció als jugadors envers la duresa del rival. Les pilotes directes les havíem d’haver treballat més. Debut d’Arda i Aleix Vidal; ben jugat. TORNADA. Ha jugat amb un 4-3-2-1 sorprenent però que li ha funcionat molt bé, o el que és el mateix; reforçar el mig del camp amb S. Roberto, Arda, Rakitic, Aleix i Munir o Messi.
7) L’ÀRBITRE. ANADA: pacient però contundent. Va expulsat dos jugadors de l’Espanyol amb tota justícia. Havia d’haver expulsat també el porter per una agressió damunt de Messi. Va fer constar a l’acta el que va dir Suàrez i per això li han caigut dos partits. TORNADA. Havia d’haver expulsat Àlves i Vàzquez i Caicedo. El segon gol del Barça sembla en fora de joc. No ha reflectit en l’acta les pancartes. Ole, ole!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. ANADA: millorat durant 20 minuts. Van començar forts i amatents i van avançar-se al marcador en una jugada vertical pel centre. Mentre es van dedicar a jugar a futbol molt bé però les lesions dels seus davanters van mermar molt l’equip i es van dedicar a donar patades com un equip de segona. TORNADA. Patètic! S’ha vist el nivell de segona que té. No han aportat res i quan hem fet el gol, s’han dedicat a provocar i a fotre més patades. Una vergonya d’equip i una vergonya de president que tenen. Au, a continuar sent mediocres!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. ANADA: Jugar a futbol i intentar fer els màxim gols possibles amb les nostres virtuts: toc, arribada, combinacions... TORNADA. Ha marcat el ritme del partit Messi. Amb ell de mitja punta i Munir davant hem creat molts espais anant només amb segona. Solidesa en la porteria i en defensa. Mig del camp diferent, més poblat però potser amb massa lentitud.
-DEFECTES. ANADA: caure en el parany d’ells i caure en les provocacions constants. TORNADA. Massa lentitud en la circulació de pilota.
-DUBTES. ANADA: Sembla que Messi va agafant el to. A mig camp però queda molt desdibuixat. Ha de fer massa quilòmetres. TORNADA. Per què no ha canviat Messi?
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. ANADA: No acceptar la violència de l’Espanyol i donar més importància a les provocacions de Suàrez és indigne. El Barça va ser molt superior i al camp va quedar demostrat en escreix. TORNADA. El Barça deix una eliminatòria amb un 1-6. Res més a dir! Bé si... que ha fet el Madrid? Passeu-vos hores i hores parlant que el gol és en fora de joc i que Àlves és un guarro. Sense tema. El Barça ha estat superior i jugant fins i tot amb els suplents. Ara a veure si els Espanyols són capaços de fer el mateix amb els blancs de la capital.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Encertat! El proper partit és contra el Bilbao a casa. Necessitem la revenja del començament de la lliga: 3-2.