APARTATS

7 de maig 2017

BARÇA 4 - VILA-REAL 1. CF. LLIGA. JORNADA 36.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 36.
2. RESULTAT.  BARÇA 4 (Messi 2, Suàrez y Neymar) – VILA-REAL 1.


3. EL CONTEXT. En els prolegòmens s’ha homenatjat el delegat del Barça Carles Naval, després d’exercir el càrrec en els darrers 30 anys.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Superats els 100 gols del trident. Ara a veure si superem el rècord de Tito Vilanova. 90000 espectadors per veure un dels millors equips de la lliga.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Neymar. Desborda com vol i quan vol. Té gol i màgia!
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Busi. Ahir va fallar massa passades arriscades.
-5.3. L’INDULTAT. Digne. Ho va provar i mira però no va estar al nivell d’Alba, el qual va aportar molt més en poc temps i es va entendre millor amb els de dalt.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. No va estar gens exigit una que li van xutar i li van clavar!
5.4.2 DEFENSA. Massa arriscadament endavant, atenent que ells volien córrer a la nostra esquena com es va demostrar en el gol.
5.4.3 MIG. Ens van crear massa superioritat i ens van pressionar forts per robar-nos la pilota i aprofitar descuits.
5.4.4 DAVANTERA. La millor línia ahir, amb contudència, màgia i gol.
-5.5. L’ENTRENADOR. Va voler fer el camp petit pressionant ven amunt i ells ens van superar en aquest aspecte. Més tard va aconseguir neutralitzar el seu mig perquè no poguessin fer passis endavant i llargs.
6.EL RIVAL. Ben posicionats i fent-se cobertures per les bandes i el centre, amb ajudes de dos jugadors. No van saber combinar el suficientment ràpid com per sorprendre’ns al davant. No aniran a Europa malgrat ser una bon equip.
7. L’ÀRBITRE. Encerts en el gol de Ney i el penal que ens van xiullar. Bon arbitratge i amb la contundència exacta.
8. A LA CAVERNA. S’acaba això i no sembla que vulguin afluixar. La propera jornada pot ser determinant. Veurem si Las Palmas o Sevilla poden plantar cara a Barcelonins i madrilenys. Emocionant!