APARTATS

14 de maig 2017

LAS PALMAS 1 - BARÇA 4. CF. LLIGA: JORNADA 37.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 37.
2. RESULTAT.  LAS PALMAS 1 - BARÇA 4 (Suàrez, Neymar 3).


3. EL CONTEXT. Cap de setmana de sant Isidre amb la Lliga jugant-se i amb les entrades amb preus desorbitants a Las Palmas. L’entrada més econòmica costava 110 euros. Es passen!
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Debut inesperat de Marlon per les molèsties de Masche. 26è gol de Suàrez i 12è de Neymar que ha fet un hat trick.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Busquets. Ha governat ell el partit. Ha accelerat quan ha volgut i l’ha ralentit. Líder absolut amb tocs magistrals.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Digne. Tot i que li ha tocat jugar a banda canviada ha sortit esbojarrat i l’han superat fàcilment. Hauria d’haver estat expulsat.
-5.3. L’INDULTAT. Marlon. Debut amb garanties fent de central dret.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Sense una gran exigència, ha resolt bé contra Jessé. Ha encaixat un gol.
5.4.2 DEFENSA. S’han entès bé Marlon, Umtiti i Alba. Bon paper dels centrals.
5.4.3 MIG. Massa lent! En el moment que hem decidit accelerar els hem posat entre les cordes. Bon partit de Raki amb ínfules genials d’Iniesta. Com he dit el millor però Busquets.
5.4.4 DAVANTERA. Avui amb Messi més apagadot. Suàrez marxa del cal havent fet 9 quilòmetres i Neymar fent un hat trick.
-5.5. L’ENTRENADOR. Avui poca cosa a dir. Ha posat el que tenia i damunt del camp ha anat corregint les posicions sobretot de Rakitic perquè ajudés a Digne i a Messi perquè reculés al mig per reforçar-lo. A la segon part ha entrat Gomes i ho ha fet prou bé.
6.EL RIVAL. Un equip format per tocar la pilota i jugar-la, amb possessions i toc. Li falta un xic de contundència al darrere. Amb uns retocs al darrere i al mig pot consolidar-se. Davant tenen dos jugadorassos. Llàstima perquè va fer una molt bona segona primera volta. A la segona s’ha desinflat.
7. L’ÀRBITRE. Hauria d’haver expulsat Digne encara que fots al quart d’hora.
8. A LA CAVERNA. El Madrid ha guanyat i el Barça també. Dimecres els blancs tenen l’oportunitat d’agafar avantatge en la classificació. I no més tard del proper cap de setmana s’haurà acabat tot. Cap esperança! El Madrid està fortíssim! No hi ha res a fer!