APARTATS

6 de des. 2017

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. XAMPIONS. JORNADA 6: BARÇA 2 - SPORTING 0.

1. COMPETICIÓ. Xampions. Jornada 6.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.   BARÇA 2 (Alcàcer, Matieu pp) – Sporting 0.


3. EL CONTEXT. Darrera jornada de la fase de grups que el Barça acaba completant com a primer amb 14 punts. Partit intranscendent pels culers amb un Camp Nou amb nomes 48.000 espectadors a les grades; ni el temps ni el rival animaven massa.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Grada de luxe amb Dembele, Umtiti i Rafinhha i Messi a la banqueta per segon partit consecutiu a la Xampions. Suàrez ja duu 13 partits sense marcar. Targeta groga per Semedo que no el permetrà jugar la ronda de febrer. En el minut 10, els mòbils s'han encès al camp i s'ha cridat per la llibertat dels presos polítics.
5. EL BARÇA. Hem jugat amb un 4-3-3, amb els 3 de davant ben posicionats i cohesionats. Un mig del camp solvent però un pel lent i una defensa que ha fet un bon partit. Bones intervencions de Cillessen.
‘GALLINA DE PIEL’. Denis. Ha donat diferència a mig camp. A aquest noi li falten minuts per acabar de consolidar-se.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. --.
L’INDULTAT. Alcàcer. Està en ratxa; nou gol.
6. L’EQUIP TÈCNIC. Partit poc exigit amb rotacions i donant oportunitats a jugadors poc habituals. Han provat a Busi de defensa per tenir més opcions de cara als propers partits davant les baixes. Primera part horrible!
7. EL RIVAL. Lamentable. Realment de segona. No han plantat cap cara al Barça i en cap moment han merescut classificar-se. Un exemple de l’estafa que és aquesta lligueta de la xampions.
8. LA POLÈMICA. Cap. Partit planer! La tarja a Semedo és correcta. Craig Thomson no ha tingut més problemes.
9. LA VEU DEL SOCI. La gent per anar a veure aquestes merdes de partit i amb aquest fred no hi va. Pitjor entrada de la temporada. Ara a esperar el sorteig de la setmana vinent. Ull perquè hi ha segons temibles; un altre dels desequilibris d'aquesta competitició que fa que l'única ventatge que tinguis per ser primer sigui jugar la tornada a casa.
10. LA CAVERNA. Nosaltres ja estem classificats, com a primers i a tres punts de la Juve. De la resta d’equips de la lliga espanyola només l’Atlético ha caigut eliminat. Sevilla i Madrid seran al bombo com a segons de grup.