APARTATS

29 de des. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - EIBAR 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 15.

-ALINEACIÓ. 3-5-2 Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, Araujo, Lenglet. Mig: Dest, Pianic, Dejong, Pedri i Firpo. Davantera: Griezmann i Braithwaite fins a la mitja part.

-MARCADOR: BARÇA 1 (Dembelé) – EIBAR 1.


2. EL TITULAR: ‘Un pas endavant i un pas enrere’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 15 partits que serien 45 punts possibles i en tenim 25, per tant 20 punts perduts pel camí.

4. LES CLAUS. Als 20 minuts podríem anar 2-0 però penal fallat i gol anul·lat per fora de joc. De nou un error puntual, avui d’Araujo, ens ha condemnat. Amb això l’entrenador no hi pot fer res. Una que n’han tingut i l’han ficat. M’han semblat més alliberats DeJong i Pedri que han fet un bon partit, sobretot amb l’entrada de Dembelé que els ha alliberat una mica més i ha obert el camp. Llàstima el canvi per Dest, l’únic que ha aportar profunditat l’equip! No hem tingut paciència i hem canviat el sistema, cosa que no crec que hagi aportat gaire. M’hauria agradat veure Dembelé per l’esquerra i Dest per la dreta i Riqui pel mig en lloc de Pianic però noi res de res! No puc entendre tampoc com el penal no l’ha llençat Griezmann o Pianic per tenir més experiència que Braithe.

5. LA CARA I LA CREU. M’ha semblat horrorós Firpo. Tou, imprecís... En canvi, gran nou partit de Pedri. Es posa l’equip a l’esquena i dóna la cara. Ell i Dembelé ens mantenen amb una certa ilu. 

6. EL RIVAL. Un equip muntat per sobreviure a la primera divisió. Ajunta bé dues línies defensives amb sis homes, tres per davant i un davanter centre pescador, que avui ha pescat i ha donat un gol al seu equip que podria haver suposat tres punts. Mendilibar el té molt ben treballat. M’agradaria veure aquest entrenador -veterà ja- amb un equip d’entitat tipus Bilbao. Segur que muntaria un gran bloc. Avui ha tingut massa premi pels mèrits que han fet.

7. LA MOVIOLA. Alberola Rojas. Encert total i amb un somriure a la boca. Bé en el penal assenyalat i bé en el gol no concedit al Barça.

8. LA VEU DEL SOCI. Sincerament crec que no hem fet un mal partit. El tema és que no hauríem de tenir marge d’error i la caguem amb errors individuals no forçats que ens penalitzen molt. Estem aprenent i segurament creixent. Ara en Koeman diu que veu la lliga molt lluny. Qui havia dit que es veia guanyador? M’està decebent massa!