APARTATS

19 de des. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 2 - VALÈNCIA 2.


 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 13.

-ALINEACIÓ. 4-3-3 Porteria: Ter. Defensa: Alba, Araujo, Mingueza, Dest Mig: Busi, Pedri i Cou. Davantera: Braith, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 2 (Messi i Araujo) – València 2.



2. EL TITULAR:  Incapaços de sumar 3 partits amb victòria a casa.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 643 gols de Messi amb el mateix equip. Iguala així a Pelé i el seu Santos. Un bon aval per una gran carrera. Llàstima que estigui més fora que dins! Primer gol d’Araujo amb el Barça; un golàs!

4. LES CLAUS. 21 punts de 39 possibles; així impossible! De nou Koeman, que ho tenia ben fàcil, ha deixat a la banqueta Riqui Puig per donar entrada a un monòton i previsible Coutinho. Koeman segueix entestat a criminalitzar Riqui pels seus entrenaments però és dels pocs que aporten una certa frescor. Això si; ens han penalitzat els errors individuals massa! Griezmann en el primer i Mingueza en el segon.

Hem repetit 4-3-3 mitja part i després, lluny de canviar peces, ha canviat el sistema i l’equip s’ha trencat. En el primer gol d’ells s’ha demostrat el poc treball en els entrenaments tenint en compte el rival. Com pot estar marcat Dihakaby, (1,92) per Griezman (1,76)? Lamentable! Avui també d’aquelles possessions de Tata Martino que no et condueixen a res ja que no has tingut una jugada clara fins al 32. Quan pensaves que el València sentenciaria empat i al revés; quan semblava fer el tercer el Barça gol del València i empat diria que just. És desesperant veure que només Messi i Trincao són capaços de jugar-se-la davant per desequilibrar una mica la defensa rival. La resta massa previsible!

5. LA CARA I LA CREU. Pedri. El millor globalment, donant sentit a l’equip. Per al títol de pitjor estaria entre Alba, Coutinho i Griezmann. Un per inestable, l’altre perquè no aporta res de diferent i el tercer perquè sembla obstaculitzat per la manca de confiança.

6. EL RIVAL. Un equip normalet, tampoc res de l’altre món, que surt també de les cendres del gran equip que va ser fa uns anys. Avui només ells han posat les ocasions i ens han perdonat gràcies a les aturades de Ter, que atura el que no està escrit. Aparentment funciona bé com a bloc tot i que crec que agrairia alguna individualitat que marqués més la diferència.

7. LA MOVIOLA. Hernàndez Hernàndez. Bé. El penal era, l’únic que no s’entén perquè no expulsa Gayà quan és l’últim home. 

8. LA VEU DEL SOCI. Hem tornat a baixar del pedestal. Ens han passat per sobre. Bany d’humilitat; si així es pot dir. Han estat superiors en tot moment i sort n’hem tingut de les intervencions providencials de Ter Stegen. Al final hem d’entendre que el millor és el resultat ja que lo normal avui era perdre. Ara queden dos partits per acabar l’any, un fora i un a casa. Guanyar-los ha de ser la gran fita!