APARTATS

2 de des. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. FERENKVAROS 0 - BARÇA 3.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Xampions . Lliga.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1. Porteria: Neto. Defensa: Alba, Lenglet, Mingueza, Dest. Doble Pivot: Busi i Pianic. Mitges puntes: Dembelé, Griezmann i Trincao. Davantera: Braithwaite.

-MARCADOR: FERENKVAROS 0 - BARÇA 3 (Griezmann, Braith i Demebelé).



2. EL TITULAR: ’15 de 15. A Igualar a Van Gaal!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Encadenem 11 gols en tres partits i zero encaixats des de la darrera derrota a Madrid.

4. LES CLAUS. M’ha agradat la pressió alta que hem fet ofegant-los. Anem recuperant la possessió (63%) i la precisió (91%); una altra manera d’ofegar el rival fent-lo córrer. I nova oportunitat per xavals no habituals molt ben aprofitada. Ara a pels tres punts contra la Juve i a fer rècord.

5. LA CARA I LA CREU. Dembelé. Pel vertigen que ha provocat. Busi. Se l’ha jugat massa! El podien haver expulsat.

6. EL RIVAL. Lamentable! Un equip indigne per jugar una copa d’Europa. Sumant 1 punt de tots els possibles, a la lliga espanyola estaria a segona o més avall. Dos miserables tirs a porteria que donen fe de la inferioritat del rival. Si es vol espectacle s’ha d’apostar per la lliga dels millors des del primer moment, sinó eliminatòries. No ha arribat ni al 38% de possessió i ha fet la meitat de passades bones que el Barça.

7. LA MOVIOLA. Aleksei Kulbakov. Bé!

8. LA VEU DEL SOCI. La culerada porta uns quants dies que pot respirar una mica més alleujada després de passar pel Wanda. Sembla que tothom va conjuntant-se i noi; la confiança també es nota. La pilota va entrant i donem més sensació d’equip. Ara falta, amb aquesta dinàmica, enfrontar-nos a un gran a veure que passa.