APARTATS

6 de des. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. CADIZ 2 - BARÇA 1

1. LES DADES DEL PARTIT. 
-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 10.
-ALINEACIÓ. Porteria: Ter. Defensa: Dest, Mingueza, Lenglet i Alba  Doble Pivot: Busi i DeJong. Mitges puntes: Cou, Messi, Griezmann. Davantera: Braithwite 
-MARCADOR: CADIZ 2 - BARÇA  1 (Alcalà p.p.).



2. EL TITULAR: ‘Una flor no fa estiu’. 
3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Pitjor inici de temporada des de la temporada 91. Estem a 12 del líder i a 3 del descens. Lamentable!
4. LES CLAUS. Entre el plantejament ridícul de Koeman i els errors imperdonables de jugadors concrets. Per a què serveix un equip tècnic? Entre altres coses per esbrinar com juga el rival i poder contrarestar-lo. En aquest sentit Koeman com a màxim responsable està fracassant estrepitosament ja que ni tant sols sap plantejar un partit contra el Cadiz, tot i que crec que el Barça mereixia menys en contra i més en atac. La reacció ha arribat a la segona part! En segon lloc, un equip com el Barça no es pot permetre errors individuals com els de Lenglet o Mingueza. En tercer lloc: la manca de lideratge clar. Som un equip sense líder i això es nota al camp. Juguem al so de Messi. Si ell rutlla, rutllem; si ell està espès, ens espessim. Tenim una messi-dependència massa gran i ell tampoc està massa per la labor. La sensació, com ja he dit altres vegades, és que omplim millor el camp sense ell. Avui ell i Griezmann s’han destorbat! Pot ser que hagi arribat l’hora d’asseure’l i deixar pas d’entrada a saba nova, jove, amb ganes, més en forma i amb més força. Si no ens convertim en la viva imatge del que és ell avui en dia al Barça; un: qui dia passa, anys empeny!
5. LA CARA I LA CREU. DeJong. No aporta res en aquest equip i crec que la paciència s’està començant a acabar. Si al mig no tens claredat no hi na res a fer. En un altre estadi adonem-nos-en que Lenglet, Alba i Busi ja no estan per un nivell tan alt, sobretot físicament! Amb els joves a la segona part el Barça ha brillat a un altre ritme. Per ells la cara.
6. EL RIVAL. A lo seu! Un equip petit però amb les idees clares: defensar-se! Massa premi per 3 xuts a porta, no encara 200 passades o una precisió del 60%. Impresentable per ser a primera, però mira ens han passat la mà per la cara sobretot amb ganes i força i perseverança. Han fet el gol ben aviat i ja han tingut la feina feta. A defensar-se i deixar passar els minuts! Per cert; quin porteràs Ledesma!
7. LA MOVIOLA. Soto Grado. Davant el dubte ells a favor del Barça mai xiulen. Tot i les injustícies tampoc hi ha un paio visceral que s’aixequi per protestar. Han agafat Lenglet pel braç dins de l’àrea; res! Mesquinesa!
8. LA VEU DEL SOCI. La setmana ja ha anat malament amb les contradiccions entre Koeman i la directiva actual. El president de la Junta va dir que s’havia d’haver venut Messi per diners. Koeman el va rebatre! Qui té raó? Evidentment, té raó el president. Era el moment, només tenint en compte que ell no volia seguir. Això no treu que no pugui jugar bé i s’impliqui, però era el moment ideal perquè marxés. Dit això decebedor Barça! Tres partits de miratge per tornar a la realitat: no som capaços de vèncer un segona! Mala peça tenim al teler. A més amb un equip tècnic incapaç de llegir els partits correctament. Ens ensorrem!