BARÇA 0 – GALATASARAY 0

2. EL TITULAR: ‘Mal plantejament, espessor i cap gol’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Hem volgut jugar l’eliminatòria a 180 minuts traient alguns suplents i la veritat és que s’ha notat. No hem acabat mai d’entrar al partit. Ens hem entossudit a entrar pel mig i allà ens han tapat bé. De fet quasi que no hem creat ocasions; 2 a porta. Tampoc hem estat fins en la pressió. La veritat és que ha estat un Barça fluix. En cap moment ens hem mostrat superiors.

-Els millor minuts han vingut amb la segona part amb l’entrada de Dembelé sobretot. Han estat els millors minuts culers amb el francès i Adama per bandes. No hem aconseguit marcar i l’equip tècnic ha escollit treure Adama per donar entrada al Luuk, descol•locant i inutilitzant Auba. Mal partit del Barça i primer dia d’ineficàcia des de la banqueta.

RIVAL.

Tenien clar a que venien. A tancar-se al darrere i a esperar. Toquen bé la pilota però tampoc és que la vulguin tant. La precisió que tenen és bona però no és suficient. Veurem a casa seva si han de tenir la iniciativa que passarà. Han pretès sortir al contraatac i sorprendre’ns a al contraatac. Domènech Torrent ha sabut molt bé com jugar al Barça i més facilitant-li les coses Xavi amb el seu plantejament. Cap al final ha tret Gomis per veure que pescava i ha fet un gol, tot i que li han anul•lat.

4. LA CARA I LA CREU. El millor ha estat Adama. L’únic que ha desbordat per banda. Bon partit de l’Èric també. La cagada és que quan han posat rematador a l’Adama l’han tret. La creu per l’equip tècnic. Avui, cagada pastoret. Partit molt fluix de Dejong i Memphis.

5. LA MOVIOLA. Benoit Bastien. Aprovat.

6. PER RECORDAR. A casa només hem aconseguit guanyar el Leverkusen. Pobre bagatge. Ens pesa el Camp Nou?

7. LA VEU DEL SOCI. La vàlua es demostra al camp. Ahir el Madrid va passar la mà per la cara al PSG de les estrelles. Els parisencs molta rialla abans i molts plors després, després de fer un partit lamentable. Avui al Barça li ha passat semblant. Aquest partit no s’ha plantejat bé. Ens pensaven que els turcs vindrien aquí de turisme i els hi fotríem un sac i no; 0-0. Es decidirà tot a la tornada!