APARTATS

17 de març 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. GALATASARAY 1 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Europa league. Vuitens final. Tornada

GALATASARAY 1 - BARÇA 2 (Pedri i Auba).



2. EL TITULAR: ‘De menys a més i passet més endavant’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Hem sortir al ralentí i ens ha costat molt agafar el ritme de partit. Hem tingut la pilota i hem volgut crear però sense perill aparent. No els hem apurat gaire per dir-ho finament. L’Error en la marca de Ferran els ha permès a ells marcar de córner i ens han posat la por al cos. Sort que 10 minuts després una genialitat de Pedri ens ha tornat a l’eliminatòria a l’aconseguir el gol de l’empat. No hem sabut atacar la banda i hem caigut per inèrcia al mig, fet que els ha facilitat la defensa als turcs. 

-A la segona part hem picat d’hora fent el segon gol i el partit s’ha acabat. Ells han estat incapaços de crear el més mínim perill i nosaltres hem començat a aplicar el nostre ritme i agafar la paella pel mànec dels tempos del partit. Hem pogut fer més gols però al final no ho hem aconseguit. Al final passem justament a la següent ronda. 

RIVAL.

-Han sabut defensar-se molt bé exigint al Barça la caiguda a la part central de la defensa al tapar molt bé les bandes. Et creen una línia defensiva amb 4 defenses i dos mitjos molt ben travada i difícil de superar. En atac tenien clar que calia aprofitar el poc que generarien. En un córner, en jugada d’estratègia mal defensava pel Barça, el jugador central lliure ha rematat quasi sense oposició. S’han avançat en el marcador i han deixat sense respiració 10 minuts l’afició culer. Han jugat amb cara i ulls un quart d’hora. Després s’han anat ensorrant fins a desaparèixer amb el mega gran rondo que ha creat el Barça amb la pilota. 

4. LA CARA I LA CREU. Gran partit de Pedri! Descomunal. Ens donarà grans nits! El gol que fa en el moment que el fa és increïble! Nit dolenta d’Adama. No ha aportat res a l’equip. Bé el seu canvi a la mitja part.

5. LA MOVIOLA. Orsato. Arbitratge mesquí del ‘sigan, sigan’ que només ell entén. Ha permès el joc al límit especialment dels turcs. No m’ha agradat gens! A l’Alba li ha ensenyat tarja quan ell era el perjudicat perquè el públic eixelebrat turc li llençava objectes.

6. PER RECORDAR. Quin soroll noi! És impressionant el que pressiona l’afició però noi a la que hem fet el segon s’ha acabat la sorolla!

7. LA VEU DEL SOCI. Content de veritat! Ens ho hem merescut i ho hem aconseguit tot i mal partit fet a casa nostra. Almenys nosaltres hem tingut ganes d’anar a per l’eliminatòria.

Lamentable l’estat del terreny de joc. De lluny no es notava però en els primers plans es veia que la gespa estava molt malmesa.