APARTATS

6 de març 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. ELCHE 1 - BARÇA 2

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 27

ELCHE 1 - BARÇA 2 (Torres i Memphis).



2. EL TITULAR: ‘Patiment, remuntada i setè partit sense perdre’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

-BARÇA.

Primera part. No hem estat mai còmodes en el partit i el resultat a la mitja part és totalment injust, atès que ells han xutat un copa a porta i nosaltres 4. I és que Dejong ha perdonat dos gol claríssims! No hem sabut arribar clarament a porteria com ho fem habitualment, optant per la pilota llarga o partir de recuperacions. Amb el joc habitual hem estat incapaços de genera perill.

-Els canvis han estat la clau a la segona part ja que han permès fer un gir al partit sobretot amb l’entrada de Memphis (amb un golàs de penal) i especialment de Ferran, que ha encarat i ha donat unes alternatives diferents primer per banda i després de davanter centre.

RIVAL.

-De la mà de Francisco, han sabut muntar una bona teranyina perquè els culers no generessin ocasions. Ajunten molt bé les línies i no et deixen marge de joc a no ser que fallin o els guanyis l’esquena. Ens han sabut tapar molt bé la sortida de la pilota. En atac ham jugat molt bé una de les seves virtuts: fer pujar els laterals i centrar de manera que els centrals nostres perdien la posició i remataven. Han aconseguit fer un gol al 44 després d’un regal de Pedri. Després Ter Stegen ha salvat el Barça. Les forces els han fallat però l’equip tècnic ha sabut suplir bé els jugadors més cansats. Em sembla un bon equip que crec que pot salvar-se.

4. LA CARA I LA CREU. Gavi avui malament. Ha estat molt ben marcat i no ha acabat de ser mai el 4t migcampista que necessitava el Barça. La cara avui per Ferran Torres. A part de fer el gol ha dinamitzat l’equip amb bones jugades i el gol.

5. LA MOVIOLA. Hernàndez Hernàndez. Se li ha complicat la segona part amb tres jugades polèmiques. Encert en la primera que ha suposat el penal i el gol de Memphis. En la segona, hi ha molts dubtes, per les mans d’Alba. Vist per la tele jo no les hauria xiulat però presta a dubte! I errada en la tercera; penal no xiulat a Adama clamorós.

6. PER RECORDAR. Dembelé, tot i que ha jugat poc, ja és el segon màxim assistent del Barça amb 5. Insuperable però és Alba amb 6. Gol de torres!

7. LA VEU DEL SOCI. Bona remuntada! Ha estat molt injust el seu primer gol i psicològic al ser al 44. Hem sabut recomposar-nos i fins i tot millorar amb els canvis. Victòria merescuda!