APARTATS

13 de març 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 4 - OSASUNA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 27.

BARÇA 4 (Ferran 2, Auba i Riqui) – Osasuna 0.



2. EL TITULAR: ‘Recuperem bones sensacions; grans primers 30 minuts’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Primers 30 minuts perfectes del Barça. Realment semblava el Barça de Guardiola; a enllestir a la primera part. Hem marcat aviat (als 13 minuts) i hem estat efectius (3 gols de 4 ocasions). He vist els jugadors amb molta confiança. Les passades filtrades a dins han estat la clau en atac. Bon partit de Dembelé i Ferran amb estils diferents i armes diferents. Bona pressió i ben amunt que ens ha permès no deixar-los jugar, desbaratant els marcatges a l’home que ens plantejaven. Ha estat clau també tocar ràpid i al primer toc, això descol•loca els rivals.

-A la segona part hem viscut de la bona feina ben feta de la primera. Hem conservat la pilota però ha baixat el ritme. Hem anat creant ocasions però ells han tapat millor les passades filtrades al posar 3 centrals. Genial que hagi marcat Riqui Puig. Hem pogut doncs donar minuts a jugadors poc habituals com Braith o Lenglet.

RIVAL.

-Avui totalment superats. A la primera part no han sabut en cap moment contrarestar-nos. Se l’han jugat volent marcar l’home als de davant i això ha permès deixar espais que hem aprofitat molt bé. A la segona part han sabut corregir les mancances de l’equip posant tres centrals i la veritat és que ens ha costat molt més. Semblaven els del Galtasaray l’altre dia. No han xutat entre els tres pals amb perill; una dada força indigna per un equip de primera.

4. LA CARA I LA CREU. 

-Partidàs de Dembelé perquè ha assistit com mai i ha estat el jugador més desequilibrants, tot i que cal valorar la gran feina feta per Torres i Gavi. Amb Gavi al camp trasllada una força diferent a l’equip. No dono cap creu; bon nivell!

5. LA MOVIOLA. Iglesias Villanueva. Ha xiulat un penal si més no dubtós al Barça, tot i que em decanto perquè és penal. A la segona part ha anul•lat bé un gol a Piqué. Se l’ha vist dialogant. Els jugadors li han posat fàcil! Bon partit!

6. PER RECORDAR. 22 jugadors diferents del Barça han marcat aquesta temporada.

7. LA VEU DEL SOCI. Tot i l’horari maleït hem xalat amb el Barça. Hem recuperat el bon to d’altres jornades i el gol. Encararem una setmana brutal, amb el Galatasaray (on hem d’anar a guanyar) i el Madrid. Pot ser la pedra definitiva per alçar els ànims del tot i afiançar el projecte de Xavi