APARTATS

1 de nov. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. PILSE 2 - BARÇA

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta.

    -RESULTAT: PILSEN 2 – BARÇA 4 (Alonso, Ferran Torres 2 i Pablo Torre).



2. EL TITULAR: ‘Comiat trist de la Xampions.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara és pel partit global que ha fet Marcos Alonso. Bones assistències de Raphina. La creu li dono a Bellerín, tot i que podria donar-li a Alba o a Ansu.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part marcada per dues sensacions ben diferents del Barça. La primera és que quan hem volgut jugar a futbol hem estat superiors. Hem combinat bé amb la pilota i arribat amb claredat a la porteria. I una segona sensació és que quan ens esborrem del partit per apatia fem pena i qualsevol ens pot fer un cosit. De fet Pilsen i Barça han rematat i han arribat els mateixos cops.

-A la segona part ells ens han perdut la por i amb més força i ímpetu que sentit ens han fet anar reculant arribant a fer 22 ocasions i vuit remats totals a porta. Han merescut més. Nosaltres hem seguit en la ‘montibaixa’ i amb alguns jugadors com Alba amb ganes d’anar a dormir. Menys mal que Xavi ha fet debutar nanos de la Pedrera.

    -EL JUGADOR TOP.

-No em quedaria amb ningú d’ells la veritat. De fet crec que aquest tipus d’equip no hauria de jugar aquesta competició.

    -LA MOVIOLA. 

-Petrescu. No li han complicat la vida. Ha donat el segon gol del Barça com a bo quan el jutge de línia havia vist fora de joc. Bé en la segona part també!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Per molt qui haguem guanyat no m’han convençut.