APARTATS

26 d’oct. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barcelona 6 - Saragossa 1

El partit en imatges
Toma fin de ciclo. toma, toma i toma!
Malgrat que no em pogut fer un gol abans del minut 20 -per mala sort- hem dominat del principi al final en tots els aspectes del joc. Mentre uns altres perdien a la Xampions -igual que nosaltres- i empataven a la lliga, nosaltres hem apissonat el Saragossa; és que en realitat els hi hem fotut 8 gols -dos anulats- i unes altres tantes opotunitats. Líders en solitari màxims golejadors, menys golejats... que més volem. Simplement felicitats. Sobretot a en Seydou, a l'Ibra i a Messi. Avui era d'aquells dies que necessitava un gol. I com no ha demostrat, per molt que els fanàtics i girats argentins diguin el contrari, que és el millor jugador argentí de la història del futbol. Bé per palmarés el supera de moment Di Stefano. Tant que parla en Maradona i què va fer ell? Eh! Si no el protegeixen el perdran, i a aquestes alçades cap equip pot permetre el luxe de prescindir de Leo. És més! fotra uns campionats que fliparan i fliparem.
En defensa bastant bé! Hem avançat molt les línies. S'ha notat la presència de Puyol en l'equip i en Dimitro no s'ha complicat la vida al igual que Piqué. En Maxwel ha pujat bé per la banda fent centrades interessants. Del mig camp en Busquets ha estat força entonat i això que els darrers partits no havia estat massa fi. Té una bona sortida i una bona passada. Per passador però ja sabem que el gran mestre és en Xavi. Ha fet assistències de manual; en curt, a l'espai... De totes maneres l'heroi del partit ha estat en Keita amb el seu Hat Trick i assistint en un gol a Ibra. El jugador suec ens ha deleitat amb assitències, xuts a sac, passades, assistències de cap. Crec que ha estat el seu millor partit. L'Iniesta ha seguit en la seva línia ascendent, encara que li manca bastanta frescura. Per moments s'ha tornat a veure el gran rondo de la temporada passada. I Messi ha revolucionat la banda i la davantera. Absorbia els rivals cap a ell fet que permetia les entradaes des del darrera de Keita i Xavi.
Al final doncs han fet tres gols Keita , dos Ibrahimovic, i un Messi. Jorge López ha fet el gol de l'honor. Tal com va dir l'altre dia l'ex jugador del Madrid Sanchís sobre el Barça és que nosaltres sabem a que juguem i el que hem de fet per aconseguir-ho. En canvi els altres es pensen que pagant i pagant o tenen tot fet! Iblama