APARTATS

10 de des. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA DE CAMPIONS
Dynamo de Kiev 1 - Barça 2


Els gols de l'enfrontament


Una vegada més el nostre equip no ens ha fallat i mira que tots els condicionants hi eren. Jo no les tenia totes i menys després d'haver marcat el Dynamo el primer gol al minut 2 (1-0), al xutar una falta directa que en Valdés s'ha empassat. Per cert! res a dir al Victor. Què és el millor i punt! Del millor del partit ha estat la carícia-calvot que al final del partit li ha donat el Pep. Està disculpat; faltaria més. I és que ens ha salvat un munt de gols.




Com era d'esperar el partit ha sigut gris i l'únic que ha fet una proposta futbolística més enllà de patades i bronques ha estat el Barça. Hem tingut la possessió i hem creat molt perill a l'àrea rival. El problema és que hem fallat uns gols clamorosos. En Messi n'ha tingut dues que ens haurien relaxat més. Al final s'ha complert el pronòstic del Martí. Ell em deia: -"tranquil que guanyarem"-. Torno a dir que no les tenia totes! Les he començat a tenir quan Xavi a centrada de Keita, finalitzant una bona triangulació ha fet el primer gol (1-1). Llavors m'he sentit més segur.
A la segona part veies que els ucrainesos lluny d'anar a buscar la victòria es tancaven al darrere encara més. Semblava impossible poder-los superar. No recordo que hagin dut massa perill a la nostra àrea. En canvi nosaltres, alternant un 4-3-3 amb un 4-4-2 hem estat capaços d'arraconar-los encara més. La permisibiliat de l'individu aquest anglès feia patir per la integritat dels nostres jugadors. No pot ser! En molts moments les entrades d'aquells paios eren massa agressives i l'àrbrite no semblava immutar-se. Fins que al final han lesionat al Messi i quasi que lesionen a l'Alves. Els arbitratges europeus deixen seguir massa; són massa permisius. Castiguen igual una entrada en extrem agressiva que unes mans o una empenta. Vull tornar a fer un toc d'atenció al Pep. Si veus que el partit ja està dat i beneït doncs canvia a Messi. Es veia venir que el caçarien, cony!



Abans de lesionar-se però Messi, que en alguns moments ha fet desesperar una mica, ha fet un golarró de falta que sentenciava el partit i ens donava el primer lloc definitivament (1-2).
Vull destacar el magnífic partir que ha fet en Busquets. Per mi el millor avui! I no vull deixar d'anomenar Abidal. Se li poden criticar moltes coses però és un defensa lateral impecable. A més li ensenyen poques targetes. Un gran fitxatge.

Pel que fa al sorteig. Em conformo amb el Porto pel Barça i l'Inter pel Madrissss! A veure si hi ha sort! Iblama