APARTATS

30 de des. 2009

SOPAR FINAL D'AMICS DE REUS A CAL MARTI 291209

TEXT: Iblama FOTOS: J.M.M (Cofrare del Còmic)

Com un vellet em passaria hores i hores assegut a la balconada històrica mirant la gent com passeja al seu ritme per la Plaça Prim.




Ahir a la nit vam anar a sopar a Cal Martí. Un pis ubicat en una situació envejable i immillorable.
És el darrer sopar que plegat fem abans que s'acabi l'any. El de tota la colla el vam fer a cal Javi. El d'ahir era més una excusa per veure'ns abans de la verbena. I de pas sopar!
El sopar va ser prou complert. De primer ens vam jalar unes envidies amb tonyina a la blanquiana, amb espàrrecs i olives. De segon una magnífica pizza Terradelles; bé, dues! Jejejej






El menjar va anar acompanyat d'un bon vi de Somontano. Com sempre l'estimat DavRam va portar-se el tradicional túper contra menjars golafrils i carnívoides. Ell es va menjar un puré i carn de cavall. No sap el que es perd!





En pic vam haver ens vam pulir una ampolla de Crema Catalana exquisita. Després ja vam començar a fer barreges vomitives amb coca-cola.
Era l'hora de la Play. Aquesta vegada els equips foren els següents: Javi-Cofrare del còmic i David-Isaac. No hi va haver massa color. En David i jo vam deleitar els presents amb segles golejades per més de cinc gols de diferència. I això que canviaven d'equips. L'únic que ens va fer una mica d'ombra va ser el Chelsea.
Ahir el Senyor Martí -cosa sorprenent- ens va fer una sessió fotogràfica maxi. Ens va fotgrafiar de totes maneres. Del dret i de l'inrevès. I vam sortir en tot tipus de postures. Jejeje Quin fotògraf! Per un dia vaig descansar!
Doncs res! A esperar que el 2010 sigui tant interessant com el 2009; almenys en el terreny futbolero! Salute! Iblama