LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barça 1 - Espanyol 0

Les imatges del partit

Un partit realment estrany! A la primera part el Barça ha arrassat amb el pericos. L'únic equip que ha jugat a futbol ha estat el blaugrana. Els blanquiblaus s'han tancat al darrere i tan sols han tingut una oportunitat clara amb un xut de fora l'àrea. Mentrestant el Barça l'anava tocant i anava creant algunes ocasions. El gol ha arribat amb un penal comès sobre Xavi. La primera imatge semblava penal clar. Les repeticions successives no han deixat clar si ho era o no. Per tant davant el dubte donem la rao a l'àrbitre, el qual te molts menys recursos i temps per pendre les decisions. Ibra ha marcat l'únic gol del partit (0-1).

A la segona part les coses han canviat molt! Pochetino ha canviat la tàctica. Ha avanç més a l'equip i ha situat un davanter més que en tasques defensives s'incorporava a mig camp. Total que han tingut superioritat en moltes jugades. Després els nostres jugadors han comès molte imprecisions i hem perdut moltes pilotes. La sensació era que el Espanyol en recuperava moltes i nosaltres anàvem una mica perduts. Guardiola ha reaccionat i ha posat Busi i les coses han millorar bastant. Hem tornat a recuperar el control de la pilota i hem anat ofegant el partit fins al final.

Com a millor jugador em quedo amb Iniesta. La resta ha fet un partit molt discret. De totes maneres 3 punts més i cap a casa! En realitat és el que importa. I ara a concentrar-se en el mundialet de clubs a veure si fen història. Iblama